PRODUSELE NOASTRE

Buddha calm 250 gr

39.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281010021

  • Gramaj :250 gr.

Adaugă în coș

Buddha Calm de la ALBeeNA – mix cremos de miere crudă de rapiță, Ashwagandha KSM-66™ (cel mai potent extract standardizat din rădăcină de Whitania somnifera, cu spectru larg, concentrat) și polen crud de salcie – produs apiterapeutic premium, 100% natural, preparat la rece, care conține ingrediente 100% neprocesate și nealterate, în formă pură, este un nutraceutic natural excepțional – un medicament cu gust fin și cremos, cu proprietăți terapeutice unice:
- crește rezistența organismului la stresul vieții cotidiene (este un produs antistres excelent) și
echilibrează nivelul de cortizol, hormonul stresului;
- calmează și susține organismul în perioadele de oboseală și epuizare (burnout), fără să provoace somnolență sau să afecteze procesele mentale;
- combate stările de anxietate, induce o stare de calm și relaxare;
- îmbunătățește somnul, calitativ și cantitativ;
- crește capacitatea de memorare, concentrare și claritatea mentală;
- menține sănătatea sistemului reproducător masculin și feminin, îmbunătățind inclusiv sănătatea sexuală;
- susține echilibrul emoțional, starea de bine și concentrarea persoanelor cu un stil de viață stresant și obositor, printre multe altele.


Ashwagandha (Whitania somnifera), denumită și ginsengul indian, este o plantă ayurvedică folosită de peste 3000 de ani ca medicament. Datorită combinației unice de substanțe active, flavonoide, saponine, minerale, uleiuri esențiale și alcaloizi, este extrem de versatilă (principalele ingrediente active ale ashwagandhei sunt withanolidele, un tip de alcaloizi).
Emblematică, în prezent cunoscută și folosită intensiv la nivel mondial, ashwagandha este una dintre puținele plante demonstrate științific într-o multitudine de studii clinice ca având efecte substanțiale atât asupra aspectelor psihologice, cât și fiziologice ale funcționării organismului uman.
KSM-66 este un extract patentat din rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera), cu spectru larg, concentrat (standardizat la 5% withanolide, cea mai mare potență). Ashwagandha KSM-66 conține cea mai mare concentrație de compuși activi din lume, fiind cea mai puternică și cea mai eficientă de pe piața suplimentelor alimentare. Procesul de extracție, care nu implică solvenți chimici sau alcool, izolează și concentrează substanțele active pentru o eficiență maximă, păstrând astfel tot potențialul și toată eficacitatea minunatei rădăcini de ashwagandha.


Considerat aliment vital pentru viața omului, mierea, aliment biblic, a fost consumată de Însuși Mântuitorul Iisus Hristos, după Învierea Sa (Luca, 24: 42). "Fiul meu, mănâncă miere, căci e bună şi un fagure de miere este dulce gurii tale" (Sfânta Scriptură, Pildele lui Solomon, capitolul 24, versetul 13).
Mierea crudă de rapiță este o miere albă, tartinabilă, cu textură de șerbet și aromă aparte. Plaja largă de compuși bioactivi pe care îi conține, de la valoroasele oligozaharide, polizaharide, enzime, coenzime și vitamine, până la minunații polifenoli – unii dintre cei mai puternici și versatili antioxidanți ai naturii – îi conferă acesteia caracteristicile unice și proprietățile terapeutice deosebite.

Chintesență a vieții, hiperaliment, complet, viu, dar și medicament, funcțional, polivalent, deosebit de complex, nutraceutic natural, polivitaminizant, polimineralizant, nutricosmetic, echilibrant, revitalizant, biostimulator, biomodulator și dinamizator, printre altele, polenul crud de salcie este prin excelență un REMEDIU antiinflamator, antireumatic, analgezic și antipiretic, având totodată o multitudine de alte efecte și proprietăți terapeutice care fac din el un adevărat izvor de sănătate.
“Praful dătător de viață„ - cum îl numeau egiptenii din Egiptul Antic -  și “hrana regilor, dătătoare de viață și tinerețe„ - cum îl considerau grecii din Grecia Antică - polenul de albine era recomandat de către Hipocrate, Pliniu cel Bătrân și Pitagora datorită proprietăților sale terapeutice uluitoare.

CUM ACȚIONEAZĂ BUDDHA CALM de la ALBeeNA (250 G)


Prin mixul cremos de miere crudă de rapiță, Ashwagandha KSM-66™ (extract din rădăcină de Whitania somnifera) și polen crud de salcie - Buddha Calm de la ALBeeNA, nutraceutic natural excepțional – are un impact terapeutic în întregul organism, de la nivel fizic până la nivel psihoemoțional, efectele sale binefăcătoare având o rezonanță extrem de vastă în sfera sănătății întregului corp.Prin conținutul de Ashwagandha KSM-66™, extract patentat din rădăcină de Withania somnifera, cu spectru larg concentrat (standardizat la 5% withanolide, cea mai mare potență),
BUDDHA CALM de la ALBeeNA
:

- crește capacitatea organismului de a se adapta și de a rezista mai ușor la stres de orice tip (fizic, psihic, intelectual, termic, etc.), traumă, lipsa somnului, oboseală, radiații, substanțe toxice, temperaturi foarte mari sau foarte scăzute, chiar și infecții; optimizează modul în care organismul răspunde la stres și reglează sinteza hormonilor suprarenalieni, în special a cortizolului (întărește glandele suprarenale în sine, ceea ce este foarte important pentru cei care suferă de stres cronic); susține întregul sistem nervos central, ajutând la restabilirea funcției neurologice adecvate după expunerea la stres prelungit; ajută la recuperarea după traume fizice sau psihice; este un protector psiho-emoțional; induce stare de calm și stimulează relaxarea, fără să provoace somnolență sau să afecteze procesele mentale; previne distrugerea neuronilor cauzată de perioade îndelungate de stres; inhibă consumul compulsiv de alimente pe fond de stres (este prin excelență un PUTERNIC ADAPTOGEN, ANTISTRES și TONIC SUPRARENALIAN). Mai mult decât atât, reduce supraexcitația neuronilor, producând calm și sporind concentrarea, bunăstarea și claritatea mentală; reduce în siguranță și eficient depresia, precum și markerii fiziologici ai anxietății, crește calitatea vieții și starea de bine generală (este ANXIOLITIC și ANTIDEPRESIV), referințe: Salve et al., 2019; Pratte at al., 2014; Lopresti et al., 2019; Auddy et al., 2008; Cooley et al., 2009; Andrade et al., 2000; Saleem et al., 2020.
Poate fi utilizat pentru gestionarea greutății corporale la adulții sub stres cronic, referință: Choudhary et al., 2016.

În cadrul studiului clinic, prospectiv, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo Chandrasekhar et al., 2012, unui număr de 64 de adulți li s-a administrat 300 mg de două ori pe zi de ashwagandha (KSM-66) sau placebo, timp de 8 săptămâni (600 mg doză totală). Rezultatele studiului au fost impresionante comparativ cu placebo. La sfârșitul celor 8 săptămâni, în grupul care a consumat ashwagandha, indicele de stres perceput (scor PSS) a scăzut cu 44%, cortizolul seric a scăzut cu 27,9%, scala Depresie-Anxietate-Stres (DASS) a scăzut cu 71,6%, iar scorul general al GHQ-28 a scăzut cu 72,9%.
Ashwagandha s-a dovedit a fi extrem de utilă în managementul hiperplaziei suprarenaliene non-clasice (referință: Kalani et al., 2012). O pacientă în vârstă de 57 de ani, suferindă de hiperplazie suprarenaliană non-clasică, atât din cauza deficitului enzimatic de 3-beta-hidroxisteroid-dehidrogenază, cât și a deficitului de aldosteron-sintetază, a fost tratată cu ashwagandha timp de 6 luni. După 6 luni de tratament, nivelurile sale sanguine de 18-Hidroxicorticosteron, 17-OH-pregnenolon, corticosteron și 11-deoxicortizol au scăzut cu 31%, 66%, 69% și respectiv 55%. Îmbunătățirea biochimică a fost însoțită de o reducere vizibilă a pierderii părului scalpului.


- susține funcția sistemului nervos; îmbunătățește procesele de învățare, memorare și concentrare; îmbunătățește claritatea în gândire; ajută la menținerea echilibrului psihoafectiv; îmbunătățește performanța mentală (crește precizia și calitatea de lucru prin reducerea efectelor nocive ale stresului asupra organismului, printre altele); sporește vigilența, atenția și viteza de reacție; sprijină procesul optim de amintire; îmbunătățește performanța cognitivă și psihomotorie; este benefic în boli neurodegenerative precum maladia Alzheimer și boala Parkinson; îmbunătățește starea de spirit (este NEUROTONIC, NEUROPROTECTOR, NEUROREGENERATIV și NOOTROPIC), referințe: Pingali et al., 2014; Dar, Ahmad, 2020; Bahadur et al., 2020; Devi et al., 2020; Xing et al., 2020; Alzoubi et al., 2019; Kurapati et al., 2013; Konar, Thakur, 2017; Murthy et al., 2010.
În cadrul studiului clinic, prospectiv, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo Choudhary et al., 2017, unui număr de 50 de adulți (cu vârste peste 35 de ani), suferinzi de declin cognitiv minor, li s-a administrat 300 mg de două ori pe zi de ashwagandha (KSM-66) sau placebo, timp de opt săptămâni (600 mg doză totală/zi). După 8 săptămâni de studiu, grupul care a consumat ashwagandha a prezentat îmbunătățiri semnificative comparativ cu grupul placebo atât la capitolul memorie imediată, cât și la cel de memorie de durată. Subiecților din grupul de tratament li s-a îmbunătățit, de asemenea, funcția executivă, atenția și viteza de procesare a informațiilor.
Ashwagandha îmbunătățește memoria inclusiv la pacienții suferinzi de tulburare bipolară (referință: Chengappa et al., 2013).
Ashwagandha a fost folosită inclusiv în studii clinice pe pacienți suferinzi de tulburare de anxietate generalizată și tulburare obsesiv-compulsivă, care erau sub tratament antidepresiv alopat cu ISRS-uri (inhibitori selectivi de recaptare a serotoninei), aceasta dovedindu-se un adjuvant benefic, sigur și eficient (referințe: Fuladi et al., 2020; Jahanbakhsh et al., 2016).
Ashwagandha oferă beneficii semnificative pentru simptomele negative, dar și cele generale (stres, anxietate, depresie) la pacienții suferinzi de schizofrenie (referințe: Chengappa et al., 2018; Gannon et al., 2019).
Ashwagandha este extrem de eficientă în reducerea timpului de reacție și îmbunătățirea intervalului de atenție la copiii suferinzi de tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), referință: Singhal et al., 2010.

- 
crește cantitatea de testosteron și hormon luteinizant la bărbați; îmbunătățește funcția și sănătatea sexuală masculină; susține și mărește fertilitatea masculină; contribuie la menținerea sănătății sistemului reproducător masculin; crește semnificativ cantitatea de spermă și calitatea acesteia (sporește concentrația, numărul și mobilitatea spermatozoizilor), scade nivelul de prolactină (este MODULATOR și STIMULATOR HORMONAL MASCULIN, ca de altfel și SPERMOGENIC și SPERMOTONIC), referințe: Ahmad et al., 2010; Shukla et al., 2011; Rashidi et al., 2020.

În cadrul studiului clinic, pilot, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo Ambiye et al., 2013, unui număr de 46 de bărbați suferinzi de oligospermie, li s-a administrat 225 mg de trei ori pe zi de ashwagandha (675 mg doză totală/zi) sau placebo, timp de 90 de zile (12 săptămâni). La sfârșitul studiului, în grupul care a consumat ashwagandha concentrația spermatozoizilor a crescut substanțial (cu 167%), la fel și cantitatea de spermă (cu 53%), comparativ cu cei din grupul placebo. De asemenea, s-a înregistrat o creștere de 57% a motilității spermatozoizilor, 34% a hormonului luteinizant și 17% a testosteronului.

- crește forța și masa musculară la bărbați, scăzând în același timp procentul de grăsime corporală; îmbunătățește performanța sportivă (este ANABOLIC natural și ERGOGENIC), referințe: Wankhede et al., 2015; Choudhary et al., 2015.

- îmbunătățește sănătatea sexuală feminină (reduce disconfortul sexual, îmbunătățește excitarea, satisfacția și orgasmul, ca de altfel și lubrifierea), referință: Dongre et al., 2015.

-
îmbunătățește activitatea telomerazei, având astfel un potențial ANTI-AGING (antiîmbătrânire) foarte ridicat (telomerii sunt terminații ale cromozomilor care au rolul de a proteja materialul genetic al celulei; dimensiunea telomerilor este direct proporțională cu tinerețea biologică și starea de sănătate; telomeraza, pe de altă parte, este enzima care are rolul de a reface telomerii), referință: Raguraman, Subramaniam, 2016.

- îmbunătățește calitatea somnului și latența de apariție a somnului (perioada de timp necesară pentru a realiza tranziția de la starea de veghe completă la somn) la pacienții suferinzi de insomnie sau la cei care deși nu sunt insomniaci, au un somn de proastă calitate, neodihnitor (referințe: Langade et al., 2019; Langade et al., 2021; Deshpande et al., 2020).

-
normalizează indicii tiroidieni la pacienții hipotiroidieni subclinici: crește hormonii TSH, T3 și T4 (este TONIC TIROIDIAN), referință: Sharma et al., 2018.

- scade nivelul de zahăr, colesterol (LDL și VLDL) și trigliceride din sânge (este un agent HIPOGLICEMIANT și HIPOCOLESTEROLEMIANT), referință: Andallu, Radhika, 2000; scade proteina C-reactivă și tensiunea arterială, și crește hemoglobina, referință: Auddy et al., 2008.

- posedă proprietăți antiinflamatoare, afrodiziace, antiartritice, antioxidante, antimicrobiene, anticancerigene, imunomodulatoare, hepatoprotectoare, antiaterogenice și cardioprotectoare, printre altele, referințe: Saleem et al., 2020; Mishra et al., 2000; Alam et al., 2012; Singh et al., 2011; John, 2014; Saggam et al., 2020; Rai et al., 2016; Winters, 2006.

- îmbunătățește bunăstarea generală, calitatea somnului și vigilența mentală la persoanele în vârstă (este un PREPARAT GERIATRIC), referință: Kelgane et al., 2020, printre multe altele.
Ashwagandha acționează în nenumărate moduri. Ca un panaceu, ajută organismul în întregime, aceasta având sute de proprietăți și indicații terapeutice. Studiile clinice, preclinice și in vitro care au la bază acțiunea terapeutică a ashwagandhei sunt peste 1200 la număr, aceasta fiind una dintre cele mai studiate plante din prezent.
Prin conținutul de miere crudă de rapiță,
BUDDHA CALM de la ALBeeNA
:

- crește capacitatea antioxidantă a organismului, reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra organismului, reduce stresul oxidativ, protejează organele interne de degradarea prematură (este ANTIOXIDANT);
- ajută la menținerea sănătății oaselor și poate fi benefic în boli precum osteoporoza; poate proteja osul prin proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii, în principal prin conținutul său de polifenoli și coenzima Q3, care acționează asupra mai multor căi de semnalizare, ducând la efecte anabolice și antiresorptive ale oaselor (este OSTEOTROFIC);
- calmează tusea persistentă, previne și vindecă iritațiile de la nivelul tractului respirator și reduce efectele negative asociate tusei (este BEHIC);
- protejează semnificativ organismul împotriva efectelor toxice ale unor diverse substanțe extrem de nocive (este ANTITOXIC, PROTECTIV și DETOXIFIANT);
- hrănește, energizează, revitalizează și fortifică organismul; are acțiune tonico-energizantă și este excelent pentru a preveni oboseala, pentru creșterea rezistenței organismului și a capacității de memorare (este TONIC, TROFIC și REVITALIZANT);
- reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra pielii, hidratează și oferă suport antiinflamator, îmbunătățește funcția de barieră protectivă a pielii, ajută la prevenirea îmbătrânirii cutanate premature prin efectul antioxidant, regenerează și îmbunătățește aspectul pielii, printre altele (este NUTRICOSMETIC și DERMATOPROTECTOR);
- regenerează și menține elasticitatea pereților vasculari (este VASO-TROFIC, TONIC, PROTECTOR);
- reduce factorii de risc cardiovascular (este CARDIOTONIC și CARDIOPROTECTOR), printre multe altele.
Mai multe detalii despre mierea crudă de rapiță ALBeeNA și proprietățile acesteia terapeutice (cu referințele corespunzătoare), demonstrate științific, puteți descoperi și citi dând click aici: miere crudă de rapiță ALBeeNA.Prin conținutul de polen crud de salcie,
BUDDHA de la ALBeeNA
:

- reduce răspunsurile inflamatorii, durerea și febra, scade nivelul de citokine și chemokine proinflamatorii și inhibă căile inflamatorii importante, suprimă activarea NF-kB - factorul nuclear kappa-al lanțului ușor-potențator de celule B activate - care intervine direct în procesul inflamator, ajută la menținerea sănătății sistemului osteoarticular, crește toleranța la efort fizic în cazul pacienților suferinzi de afecțiuni osteoarticulare, ajută la recuperarea după perioadele de efort fizic intens (suprasolicitare fizică), îmbunătățind totodată și starea psiho-vegetativă (este ANTIINFLAMATOR, ANTIREUMATIC, ANTIPIRETIC, ANALGEZIC);
- reduce riscul atacului cerebral și al atacului de cord (este ANTIAGREGANT-PLACHETAR);
- îmbunătățește randamentul psihic, atenția și concentrarea, în special (este NOOTROPIC);
- mărește acuitatea vizuală; protejează conjunctiva și corneea, previne cataracta sau degenerescența maculară legată de vârstă; ameliorează problemele oculare ce apar odată cu vârsta), datorită conținutului foarte ridicat de xantofile, luteină și zeaxantină (ÎMBUNĂTĂȚEȘTE VEDEREA);
- ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FERTILITATEA;
- ACCELEREAZĂ REGENERAREA tuturor celulelor din organism, îmbunătățind totodată starea fizico-mentală;
- crește imunitatea organismului împotriva agenților nocivi fizici, chimici și biologici, și armonizează răspunsul sistemului imunitar (este IMUNOSTIMULATOR și IMUNOMODULATOR);
- CREȘTE CAPACITATEA DE EFORT fizic și psihic a organismului, crește rezistența acestuia și îmbunătățește funcțiile creierului, printre altele.
Mai multe detalii despre polenul crud de salcie ALBeeNA și proprietățile acestuia terapeutice (cu referințele corespunzătoare), demonstrate științific, puteți descoperi și citi dând click aici: polen crud de salcie ALBeeNA. 

 

BUDDHA CALM de la ALBeeNA (250 G) SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN:

 

Stres
, Convalescență, Anxietate, Astenie, Neurastenie, Distonie neurovegetativă, Întinerirea și regenerarea organismului, Insomnie, Tulburare de anxietate generalizată, Tulburare obsesiv-compulsivă, Tulburare de stres posttraumatică, Infertilitate masculină, Sindrom de oboseală cronică, Sindrom burn-out (de epuizare fizică și psihică), Inapetență (lipsa poftei de mâncare), Hiperemotivitate, Nevroze, Sindrom hipoanabolic, Impotență, Libidou scăzut, Subponderalitate (greutate anormal de mică), Tulburări de memorie, atenție și concentrare, Slăbiciune generală, Hiperplazie suprarenaliană, Tuse, Depresie, Angoasă (neliniște, tulburare, îngrijorare), Hipotiroidism, maladia Alzheimer, boala Parkinson, Boli ale spermei (oligospermie, astenospermie, etc.), ADHD, dar nu numai.

Poate fi consumat de sportivi pentru creșterea performanței, ca de altfel și de bodybuilderi / culturiști, pentru stimularea creșterii masei musculare, a forței și a capacității de efort.

 

 

COMPOZIȚIE BUDDHA CALM de la ALBeeNA (250 G)

 Per recipient:
Miere crudă de rapiță, Ashwagandha KSM-66 (extract patentat din rădăcină de Whitania somnifera, standardizat la 5% withanolide, cea mai mare potență)* și polen crud de salcie.
PREPARAT LA RECE!


*
O linguriță de Buddha Calm conține doza zilnică recomandată (considerată optimă) de Ashwagandha KSM-66™ (600 mg/zi).
KSM-66 este un extract patentat din rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera), cu spectru larg concentrat (standardizat la 5% withanolide, cea mai mare potență). Ashwagandha KSM-66 conține cea mai mare concentrație de compuși activi din lume, fiind astfel cea mai puternică și cea mai eficientă ashwagandha de pe piața suplimentelor alimentare. Procesul de extracție, care nu implică solvenți chimici sau alcool, izolează și concentrează substanțele active pentru o eficiență maximă, păstrând astfel tot potențialul și toată eficacitatea minunatei rădăcini de ashwagandha.


ATENȚIE: În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp (uneori mai lung, alteori mai scurt), în funcție de originea florală (care îi și determină raportul de fructoză (levuloză) / glucoză (dextroză)). Mierea de rapiţă 100% naturală cristalizează foarte rapid și are o textură cremoasă (cristalizarea este un proces natural al mierii crude și nu afectează calitatea acesteia).
NU CONȚINE: urme de pesticide, antibiotice, spori de mucegai sau alte impurități.
DRUMUL PRODUSELOR APICOLE ALBeeNA
: Amplasăm stupinele ALBeeNA doar în zone nepoluate, bogate în floră spontană. Avem grijă ca albinele să fie sănătoase și bine îngrijite mereu. În stupinele noastre, albinele prelucrează nestingherite nectarul, polenul și propolisul proaspăt culese. Apicultori dedicați colectează produsele apicole așa cum le oferă stupul, fără să le proceseze sau prelucreze termic. Produsele ALBeeNA ajung la tine în cele mai bune condiții, proaspete și 100% naturale.

MOD DE PREZENTARE și LIVRARE: Pachet format dintr-un recipient de plastic (sau sticlă) închis ermetic de 250 G de Buddha Calm de la ALBeeNA.
RECOMANDARE DEPOZITARE: Păstrați Buddha Calm bine închis ermetic, în ambalajul original, într-un loc uscat și cât mai răcoros (cel mult la temperatura camerei), ferit de lumina directă a soarelui, de umezeală și de mirosuri externe urâte. După ce recipientul este deschis, este indicat ca produsul să fie consumat în maxim 6-12 luni. Închideți capacul după fiecare utilizare!

OBSERVAȚIE
: Buddha Calm conține 2 tipuri diferite de polen de albine: polen crud de rapiță (datorită mierii crude de rapiță, care conține în mod natural și polen de flori de rapiță) și polen crud de salcie. NU trebuie, însă, făcută o confuzie în privința polenului.
În natură există două tipuri de polen: polen anemofil și polen entomofil. Polenul anemofil, mai ușor, este cel purtat de vânt (se răspândește cu ajutorul vântului), în timp ce polenul entomofil, mai greu și mai lipicios, este cel recoltat în mod exclusiv de albine. Polenul anemofil posedă un risc alergenic deosebit de crescut, în timp ce polenul entomofil nu produce alergii (alergiile la polenul recoltat de albine, în special la polenul crud, sunt extraordinar de rare). Polenul entomofil, în general, la majoritatea persoanelor, nu produce alergii datorită minunatelor albine, care, odată ce-l recoltează de pe staminele florilor, îl combină cu secreții proprii și inițiază astfel un proces enzimatico-fermentativ în urma căruia se metabolizează o foarte mare parte din substanțele cu potențial alergenic (compoziția chimică finală a polenului entomofil este complet diferită de cea a polenului anemofil).

Cea mai mare parte a alergiilor de primăvară și a celor de sfârșit de vară și început de toamnă, sunt provocate de polenul anemofil (de pildă, alergia la ambrozie). Cazurile în care oamenii suferă de alergii la polenul crud recoltat de albine sunt foarte rare, acest tip de polen fiind deosebit de folosit în practica terapeutică chiar pentru tratarea alergiilor la polen anemofil. Polenul de albine crud (entomofil) s-a dovedit că posedă proprietăți antialergice, mai ales datorită conținutului de flavonoide, putând să reducă semnificativ simptomele alergiei, cu până la 40%, prin realizarea unei desensibilizări progresive și sistematice față de polenul anemofil, chiar și la persoanele suferinde de alergie deosebit de severă, la ambrozie, de pildă. 94% din pacienții medicului american Leo Conway, din Denver, Colorado, au scăpat complet de simptomele alergice după ce au consumat polen crud.

Buddha Calm de la ALBeeNA este un produs 100% natural
. Orice produs 100% natural nu poate fi standardizat din prisma proprietăților organoleptice; așadar, pot exista variații privind mirosul, aspectul sau culoarea de la un lot la altul; acest fapt nu influențează cu nimic siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea biodisponibilității, eficienței și siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros. 

ATENȚIONARE

Aproximativ 1-2% din populație suferă de alergie la produse apicole, sau dezvoltă alergie la anumite substanțe care intră în compoziția acestora.
Pentru persoanele care au în antecedente alergii extrem de puternice și violente sau care suferă de alergii deosebit de severe (în general), dar nu numai, se recomandă începerea administrării produsului Buddha Calm cu o doză foarte mică, pentru verificarea toleranței. De pildă, în asemenea cazuri extreme, se poate începe administrarea orală (pe gură) inclusiv cu 500 mg de Buddha Calm. Dacă produsul este tolerat fără apariția unor simptome alergice caracteristice, se crește doza gradat, cu câte încă 500 mg pe zi până se va ajunge la cea mai mare doză tolerată sau la doza recomandată și la modul de administrare normal (detaliat în rândurile de mai jos). Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut.
Pentru persoanele care nu au consumat niciodată miere de rapiță, polen de salcie și ashwagandha și vor să își testeze o eventuală sensibilitate, se recomandă realizarea următorului test simplu: țineți în gură un sfert de linguriță de Buddha Calm și așteptați 15 minute. Dacă nu aveți simptome (ochi apoși, strănut, nas infundat, secreții nazale abundente, mâncărimi nazale sau oculare, etc.), mestecați încet și înghițiți. Așteptați încă 24 de ore și monitorizați-vă corpul pentru orice simptom caracteristic. Dacă nu ați experimentat niciunul, puteți consuma Buddha Calm, crescând doza gradat, până la cea recomandată (doza poate fi crescută mai rapid decât în cazul persoanelor care au în antecedente alergii extrem de puternice și violente sau care suferă de alergii deosebit de severe).
Dacă aveți în antecedente reacții alergice la înțepătura de albine, ar fi indicat să consumați Buddha Calm sub îndrumarea și supravegherea unui medic apiterapeut. Dacă ați făcut șoc anafilactic din cauza consumului de produse apicole, nu consumați sub nicio formă Buddha Calm.

 

 

MOD DE FOLOSIRE și ADMINISTRARE

 

 


Buddha Calm, pentru efecte rapide și maxime, este indicat să se administreze pe stomacul gol și/sau sublingual (poate fi ținut sub limbă maxim 15 minute pentru a facilita instalarea rapidă a efectelor, după care trebuie înghițit). Este cremos și are un gust fin, extrem de plăcut.
Nu adăugați Buddha Calm în lichide fierbinți, nici nu îl întindeți peste alimente care depășesc temperatura de 35-38°C (în cel mai nefericit caz, cel mult 40°C), pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice și chiar gustul.
NOTĂ: Una dintre caracteristicile principale ale plantelor adaptogene este că acestea sunt considerate sigure și nu dăunează organismului. Ashwagandha a fost folosită de mii de ani și este o astfel de plantă care este sigură pentru majoritatea oamenilor. 
În timp ce ashwagandha nu ar trebui să aibă efecte secundare, dovedindu-se sigură și eficientă în studiile clinice, oamenii sunt diferiți și este dificil de prezis cu siguranță 100% cum va răspunde o persoană atunci când ia un supliment alimentar sau o plantă pentru prima dată. Orice plantă poate provoca reacții adverse nedorite, cum ar fi greață sau probleme gastro-intestinale, dacă este administrată în exces.  

UZ INTERN, ca adjuvant:

În general, trebuie consumat cu multă moderaţie. Buddha Calm este medicament, nu aliment.

Adulți: doza recomandată este de 1 linguriţă pe zi, echivalentă cu 600 mg de extract patentat din rădăcină de ashwagandha (administrată o dată sau în două prize, o jumătate de linguriță dimineața și o jumătate seara).
Pentru insomnie, întreaga cantitate se administrează o dată, seara, cu 2 ore înainte de culcare.
Pentru stres și anxietate, se administrează în două prize, dimineața (1/2 linguriță) și seara (1/2 linguriță), până în maxim ora 20.

Copii cu vârsta peste 3 ani
: doza recomandată este de 1/2 linguriță pe zi.

OBSERVAȚIE:
Pentru efecte terapeutice optime, este recomandat consumul neîntrerupt timp de minim 2 luni, optim 3. După maxim 3 luni de administrare zilnică, este recomandată o pauză de până la 7-14 zile, după care se poate relua administrarea. Între perioadele de consum, ca regulă generală, trebuie să existe o pauză minimă de 7 zile, optim 14 zile.

NOTĂ: Buddha Calm poate fi administrat împreună cu toate celelalte produse apicole, respectiv propolis, lăptișor de matcă, păstură și polen.
Pentru apiterapie mai specifică, dar cu o polivalență mult mai variată, cu spectru mai larg, având la bază păstură crudă (proaspătă) ALBeeNA, propolis apos ALBeeNA, tinctură de propolis ALBeeNA, lăptișor de matcă crud (pur) ALBeeNA, polen crud poliflor (proaspăt congelat) ALBeeNA, dar nu numai, consultați schemele terapeutice din cadrul modului de administrare al acestora.

 


UZ EXTERN, ca adjuvant:

Pentru piele: Buddha Calm de la ALBeeNA are proprietăți cosmetice remarcabile (este un agent cosmeceutic excepțional)
.

Se poate combina cu ulei de măsline, polen crud poliflor, lăptișor de matcă pur (crud), diferite piure-uri de fructe, gălbenuș de ou, diferite uleiuri esențiale (ti tree, geraniu, etc.), etc.
Este potrivit pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten
(normal; uscat, deshidratat și lipsit de vitalitate; cu fermitate redusă și ridat; gras și/sau mixt, problematic, iritat, sensibil, cu tendință la a dezvolta leziuni acneiforme; afectat de soare, frig sau vânt; ten cu pete hiperpigmentare), dar și pentru îngrijirea părului și chiar a unghiilor.


O mască facială (cu efect hidratant, nutritiv, cicatrizant, regenerator, antirid) se poate face foarte simplu: 20 de grame de Buddha Calm, 1-2 g de lăptișor de matcă crud (pur) ALBeeNA și puțină apă, pentru fluidizare optimă. Se omogenizează bine, după care se aplică pe toată fața și se lasă în medie 30 de minute. Se îndepărtează ușor, cu apă călduță. Se repetă procedura de minim 3 ori pe săptămână.
Nu încorporați în formulă lăptișor de matcă dacă suferiți de dermatită severă!

Buddha Calm de la ALBeeNA poate fi folosit nu numai în scop cosmetic, ci și medicinal. Puteți aplica Buddha Calm, local, pe întregul corp, pe scalp și chiar pe unghii (ca adjuvant pentru: răni, infecții, julituri, ulcerații, tăieturi, leziuni, iritații, înțepături de insecte, arsuri, acnee, bătături, bășici, etc.).
Sub formă de cataplasmă:
- în formulă unică, Buddha Calm se aplică pe zona afectată și se acoperă cu pansament steril;
- sau în formulă complexă, mai puternică, polivalentă, pastă realizată din: o linguriță de Buddha Calm, o linguriță de polen crud poliflor ALBeeNA și 60 de picături de propolis apos ALBeeNA (se omogenizează bine și se aplică pe zona afectată, acoperindu-se cu pansament steril). Cataplasmele se aplică zilnic, timp de minim 7 zile consecutiv, optim 14 zile (de două ori pe zi, și se mențin pe zona afectată timp de minim 1 oră dimineața și 1 oră seara (optim 2 ore)).


OBSERVAȚIE: Pentru persoanele care NU AU MAI FOLOSIT NICIODATĂ PRODUSE APICOLE cutanat (dar nu neapărat) și Ashwagandha, se recomandă realizarea unei testări a alergiei locale. De pildă, se aplică puțin Buddha Calm pe partea interioară a antebrațului și se monitorizează zona timp de 24 de ore. Dacă după 24 de ore nu apar local simptome caracteristice (mâncărimi, roșeață, iritație, bubițe, etc.), produsul se poate administra. La fel se procedează și cu alte produse apicole, precum lăptișorul de matcă sau polenul crud poliflor, dar nu numai.

 

 

CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRI
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau terapeutului.
Contraindicat cu desăvârșire copiilor cu vârsta mai mică de 1 an.
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani, Buddha Calm poate fi administrat numai cu acordul și sub supravegherea unui medic sau a unui apiterapeut.
Contraindicat persoanelor care sunt hipersensibile / intolerante sau alergice la produse apicole (în special, dar nu numai, la polen de albine), fructoză, aspirină sau oricare alt ingredient al Buddha Calm, ca de altfel și femeilor însărcinate și celor care alăptează.
Nu adăugați Buddha Calm în lichide fierbinți, nici nu îl întindeți peste alimente care depășesc temperatura de 35-38 (în cel mai nefericit caz, cel mult 40°C), pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice și chiar gustul.
Buddha Calm nu este indicat persoanelor care suferă de hiperfuncții hormonale, exacerbare anormală a apetitului sexual (suferinzilor de satiriazis sau nimfomanie), tulburări de coagulare a sângelui (hemofilie/boala von Willebrand, de pildă), ulcer gastroduodenal și insuficiență renală.
Administrați cu prudență dacă luați și medicamente alopate, în special beta-blocante, diuretice, antiinflamatoare nesteroidiene, corticosteroizi, aspirină, anticoagulante, antiagregante plachetare (antitrombotice), neuropsihiatrice (benzodiazepine, neuroleptice, etc.), hormoni tiroidieni, agenți imunosupresori și antidiabetice (hipoglicemiante), sau dacă suferiți de boli autoimune, hipertiroidie, diabet, astm, sindrom metabolic, gută și hiperuricemie.
Stopați administrarea cu 2 săptămâni înainte de o eventuală intervenție chirurgicală.
Consultați medicul apiterapeut înainte de a începe un tratament naturist pe bază de produse apicole.
Dacă simptomele persistă sau se agravează încetați administrarea și consultați medicul.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 

Parerile clientilor

Cadn va reveni pe stoc acest produs?????
17.06.2021 09:16, BALTA MIHAI
M-a ajutat in meditatii. Are un gust bun, natural.
01.06.2021 16:24, Mirela Enache
Super!
Un produs care te aduce cu picioarele pe pamant, atunci cand o iei razna din cauza stresului, anxietatii, depresiei sau oboselii/epuizarii fizice si psihice cronice. Multumesc!
03.03.2021 20:41, Nicoleta
Un produs bun cu un gust deosebit care si-a facut efectul. Mi-a imbunatatit considerabil calitatea somnului - somnul este mult mai profund si adorm mult mai repede. Il iau ziua la pranz si creaza si o stare de calm daca esti cu un termen limita. Te face un pic sa fii mai nesimtit..nu cu sufletul la gura. Il recomand!
17.02.2021 12:20, Gina
Produs bun, natural si eficient, personal f amabil, livrare rapida si prompta. Recomand!! Dupa aproximativ 7 zile, starea mea interioara s-a imbunatatit si am un somn mai linistitor.
30.01.2021 15:20, Mihai L

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog