PRODUSELE NOASTRE

Formula Colesterol 30 buc

59.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281005782

  • Gramaj :30 buc.

Adaugă în coș

Suplimentul alimentar CHOLESTEROL FORMULA PRO este recomandat îndeosebi persoanelor care prezintă niveluri ridicate ale așa-numitului colesterol rău/colesterol LDL și care se confruntă și cu valori mari ale trigliceridelor. Suplimentul Cholesterol Formula Pro în a cărui componență intră două dintre cele mai renumite produse apicole – lăptișorul de matcă și polenul este eficient pentru îmbunătățirea calității sângelui prin diminuarea riscului de ateroscleroză sau de acumulare de placă pe pereții arterelor.  

Ingrediente: Extract de răşină de guggul (Commiphora mukul) cu min. 2,5% guggulsterone, extract de drojdie de orez roșu (Monascus purpureus) (4% Monacolină K- 2,96 mg), acerola (Malpighiaceae Malpighia glabra L.), extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa L.), standardizat în 95% curcuminoide totale, polen poliflor (origine: ROMÂNIA), lăptișor de matcă liofilizat; capsula: vegetală.

Beneficii / efecte

În ultimii ani, s-a trasat concluzia că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces la nivel global, iar hipercolesterolemia este unul dintre factorii de risc majori asociați afecțiunilor cardiovasculare.

Colesterolul din sânge este benefic pentru sănătatea organismului, fiind util în producerea membranelor celulare, dar și a unor hormoni. Însă acesta devine periculos în momentul în care se acumulează în exces. Colesterolul rău sau colesterolul LDL (lipoproteine cu densitate joasă) se depune pe pereții vaselor de sânge. Aceștia se îngustează, iar sângele să nu mai circulă corespunzător. Depunerile de colesterol sunt cunoscute sub termenul de ateroame sau plăci ateromatoase, fiind responsabile pentru numeroase afecțiuni cardiovasculare1

Cu cât sunt mai reduse valorile colesterolului LDL, cu atât este mai bine pentru starea de bine a organismului, iar CHOLESTEROL FORMULA PRO cu polen de albine și lăptișor de matcă are rolul de a reduce nivelurile de colesterol rău și pe cele ale trigliceridelor, de a curăța arterele și de a îmbunătăți calitatea sângelui prin diminuarea riscului de ateroscleroză sau de acumulare de placă pe pereții arterelor.  

Cum acționează polenul poliflor

Polenul este considerat o mină de aur a nutriției, o sursă de nutrienți vitali, datorită componentelor sale active care au proprietăți medicinale semnificative pentru sănătate. Conține compuși bioactivi, inclusiv proteine, aminoacizi, lipide, carbohidrați, minerale, vitamine și polifenoli. Componentele vitale ale polenului îmbunătățesc diferite funcții ale corpului și oferă protecție împotriva multor boli. De-a lungul timpului, numeroase cercetări au demonstrat beneficiile pe care polenul le are în combaterea anemiilor, de exemplu, însă polenul este de mare ajutor și pentru îmbunătățirea circulației sanguine și funcțiilor ficatului. În plus, scade incidența aterosclerozei, scade nivelul colesterolului rău și al trigliceridelor2

Cum acționează lăptișorul de matcă

Lăptișorul de matcă este recunoscut pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Conține o varietate de nutrienți necesari pentru imunitatea și sănătatea întregului organism3. Studiile au demonstrat că lăptișorul de matcă influențează într-un mod benefic nivelurile colesterolului și scade riscul dezvoltării afecțiunilor coronariene. 

Alte ingrediente cu rol benefic:

  • extractul de rășină de guggul din componența suplimentului are rolul de a dizolva grăsimile și de a reduce valorile crescute ale colesterolului4. În plus, are și beneficii antiinflamatorii și detoxifiante; 
  • un alt ingredient valoros este drojdia de orez roșu (Monascus purpureus) un remediu natural pentru scăderea colesterolului și a trigliceridelor și îmbunătățirea sănătății inimii, reducând îngustarea arterelor și, implicit, riscurile de infarct miocardic sau accident vascular cerebral;
  • printre ingredientele CHOLESTEROL FORMULA PRO se numără și acerola - supranumită și vitamina C naturală care, prin conținutul de vitamine (C, A, B1, B2, B3) minerale (calciu, fosfor) și antioxidanți, previne accidentele vasculare cerebrale, întărește imunitatea, stimulează producția de colagen, contribuie la metabolismul energetic normal. Alături de aceasta, curcuminul își aduce și el aportul: are importante efecte farmacologice și beneficii terapeutice printre care se numără metabolizarea colesterolului la nivelul ficatului5 și suprimarea acumulării de colesterol în exces la nivelul celulelor sanguine6

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul CHOLESTEROL FORMULA PRO se recomandă în special persoanelor care se confruntă cu niveluri ridicate ale colesterolului LDL și trigliceridelor. 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). Produsul se utilizează cu prudență de către femeile însărcinate sau care alăptează. Se recomandă să nu fie consumat de femei gravide sau lactante, copii cu vârsta sub 18 ani și adulți cu vârsta de peste 70 de ani. Solicitați sfatul unui medic cu privire la consumul acestui produs în cazul în care aveți probleme de sănătate. Se recomandă să nu fie consumat dacă luați medicamente pentru scăderea concentrației colesterolului sanguin. Se recomandă să nu fie consumat dacă deja consumați alte produse care conțin orez fermentat cu drojdie roșie.

Conținut pachet

Flacon PET cu 30 capsule. Greutate netă: 20,1 g

Nu uita: pentru a avea control asupra nivelului de colesterol din sânge trebuie să ai un stil de viață cât mai sănătos, din care să nu lipsească mișcarea (exercițiile cardio ajută foarte mult) și alimentația potrivită (fără prăjeli, fără băuturi și alimente cu zahăr, produse fast-food, semi-preparate, etc.) Pe lângă acestea, de mare folos sunt și renunțarea la fumat/alcool, limitarea consumului de grăsimi animale, reducerea stresului zilnic. 

Referințe

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5586853/
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6017657/
3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/
4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12626688/
5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2895698/
6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5637251/

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog