PRODUSELE NOASTRE

Formula glicemie diabet 60 buc

68.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

 • SKU :6425281005843

 • Gramaj :60 buc.

Adaugă în coș

Suplimentul Blood Sugar Optimizer este destinat persoanelor prediabetice/diabetice, celor cu glicemie ridicată, care prezintă valori crescute ale colesterolului LDL/trigliceridelor și celor care suferă de diverse afecțiuni cardiovasculare. Rolul său este, în principal, unul antidiabetic, de a echilibra glicemia și a regla metabolismul. Ingredientele care intră în componența Glicemo Diabet Formula sunt atent selecționate, provin din surse de încredere, iar eficacitatea acestora în ceea ce privește rolul antidiabetic a fost testată în cadrul mai multor studii și cercetări de laborator. 

Ingrediente

Extract de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum), extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcuminoide, extract din frunze de Gymnema Sylvestre, extract de propolis, vitamina B12 (cianocobalamină), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), crom picolinat; capsula: vegetală. 

Beneficii

Conform statisticilor, se pare că 1 din 10 români are diabet zaharat, iar 3 din 10 au prediabet. Adevărul este că diabetul este din ce în ce mai răspândit și nu doar la nivel local, ci în întreaga lume. Conform estimărilor realizate în cadrul Federației Internaționale a Diabetului, se crede că până în anul 2045, aproximativ 700 milioane de adulți din întreaga lume vor suferi din pricina diabetului. Având la bază ingrediente cu beneficii dovedite asupra echilibrării glicemiei, suplimentul Blood Sugar Optimizer are, în primul rând, un rol antidiabetic și este foarte util și în reglarea metabolismul și prevenirea afecțiunilor cardiovasculare.

Printre componentele de bază ale suplimentului se regăsește extractul de propolis. Se știe despre propolis că are un rol foarte important în ceea ce privește stimularea imunității organismului, datorită bogăției de vitamine și minerale din compoziția sa. Pe lângă întărirea sistemului imunitar, propolisul se face util și în cazul diabetului zaharat: contribuie la scăderea și la ținerea sub control a glicemiei, dar are control și asupra tensiunii arteriale. Toate aceste efecte pe care propolisul le exprimă se datorează capacităților sale antioxidante. Studiile1 efectuate de-a lungul timpului în ceea ce privește legătura dintre propolis și diabet au concluzionat că acesta reglează glicemia, metabolismul glucozei și al lipidelor din sânge, elimină radicalii liberi, scade rata de peroxidare a lipidelor, previne sau întârzie apariția nefropatiei la persoanele diabetice, acționează ca agent antidiabetic la persoanele afectate de sindromul rezistenței la insulină. 

Alături de propolis, alte ingrediente valoroase care completează tabloul beneficiilor suplimentului Blood Sugar Optimizer sunt: 

 • extractul de scorțișoară, benefic în diminuarea valorilor glucozei din sânge, precum și a colesterolului și trigliceridelor;
 • extractul din frunze de Gymnema Sylvestre acționează în beneficiul persoanelor cu prediabet și diabet reducând pofta de zahăr și scăzând nivelul de zahăr din sânge; 
 • metabolismul este și el susținut de vitaminele B1, B6 și B12 aflate pe lista de ingrediente principale; 
 • valorile colesterolului sunt și ele reglate prin acțiunea sinergică a extractului de rădăcină de ghimbir și a celui de rădăcină de turmeric
 • cromul contribuie la metabolizarea zahărului în sânge, ajută insulina să transfere glucozidele celulelor și participă la producția de energie. Lipsa cromului în organism poate favoriza dezvoltarea intoleranței la glucoză, un simptom asociat cu diabetul de tip 2. Suplimentele care conțin crom picolinat reduc pofta de carbohidrați ceea ce poate împiedica instalarea diabetului de tip 2. 

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Albeena. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Albeena conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

*Vegetarian

Produs/supliment alimentar recomandat vegetarienilor. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul Blood Sugar Optimizer se recomandă în special în următoarele situații:

 • prediabet;
 • diabet/prevenirea complicațiilor diabetului;
 • glicemie crescută; 
 • nivel mare de colesterol LDL;
 • pentru buna funcționare a pancreasului;
 • reglarea metabolismului; 

Mod de administrare

Câte 2 capsule de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 37,1 g

Referințe

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02794506

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog