PRODUSELE NOASTRE

Formula imunitate 60 buc

59.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

 • SKU :6425281005829

 • Gramaj :60 buc.

Adaugă în coș

Luate separat, principalele componente apicole, și anume - lăptișorul de matcă, propolisul și polenul, sunt foarte bune pentru organism. Luate împreună, acestea creează o combinație extraordinară, cu multiple beneficii pentru sănătate. Pentru a pune în evidență remarcabilele efecte prin care apiterapia se folosește de puterea produselor stupului pentru a ameliora o gamă largă de afecțiuni, a luat naștere suplimentul Bee Immunity Formula.  Combinația eficientă de extract de propolis, polen poliflor și lăptișor de matcă liofilizat care stă la baza acestuia contribuie, fără doar și poate, la întărirea imunității și redobândirea sănătății organismului.  

Beneficii / efecte

Cum acționează suplimentul Bee Immunity Formula:

 • este demonstrat faptul că binecunoscutul propolis acționează ca unul dintre cele mai puternice antiinflamatorii, antivirale1 și ca un antibiotic natural cu spectru larg2. De asemenea, funcționează ca un remediu important împotriva alergiilor3 și tusei care apare în bolile infecțioase. În același timp, este util pentru sistemul digestiv și sistemul circulator4 și are efecte în ceea ce privește problemele hormonale5
 • rolurile majore ale polenului poliflor sunt acelea de a întări sistemul imunitar6, de a înlătura oboseala accentuată și de a crește, în mod vizibil, nivelul de energie a organismului;
 • lăptișorul de matcă liofilizat este apreciat pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. La fel ca celelalte componente ale suplimentului Bee Immunity Formula, conține nutrienți necesari pentru întărirea imunității.  

Bee Immunity Formula este destinat unei bune funcționări a organismului, sprijinind activitatea acestuia prin rolul său tonifiant și regenerant. 

Ingrediente

Fiecare capsulă conține extract de propolis, polen poliflor și lăptișor de matcă liofilizat; capsula: vegetală.

Extractul de propolis

Propolisul este unul dintre cele mai cunoscute componente apicole și reprezintă un amestec de substanțe rășinoase, ceară de albine, ceară vegetală și salivă de albine, cu intensă și dovedită valoare terapeutică, sub diverse forme standardizate. Compușii pe care-i conține l-au transformat într-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. Propolisul joacă un rol important și în reducerea inflamației produsă de artrită. Efectele sale antivirale și antimicrobiene susțin creșterea imunității organismului, stimulând producția de anticorpi și creând condițiile necesare unei bune absorbții a nutrienților în organism. 

Polenul poliflor

Pentru că în compoziția sa se regăsesc vitamine, minerale, amino-acizi și lactobacili cu un rol foarte important în protecția și regenerarea florei intestinale, polenul poliflor este considerat un aliment extrem de complex. Are efecte pozitive asupra colonului, contribuie la reglarea tranzitului intestinal, întărește imunitatea, energizează organismul prin completarea carențelor de vitamine, proteine și minerale, ajută la scăderea colesterolului, susține buna funcționare a metabolismului celular. 

Lăptișorul de matcă liofilizat 

Lăptișorul de matcă reprezintă unul dintre cele mai căutate și apreciate remedii apicole. Există numeroase studii care i-au demonstrat, rând pe rând, potențialul curativ. Proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare, antivirale, antifungice, antibacteriene și efectele sale imunostimulatoare se numără printre beneficiile pentru care lăptișorul de matcă este atât de utilizat. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus apicol în parte, suplimentul Bee Immunity Formula poate fi administrat pentru:

 • diverse infecții;
 • amigdalită;
 • pneumonie;
 • bronșită;
 • inflamarea sinusurilor/sinuzită/otită;
 • răceli comune/gripă;
 • oboseală accentuată/lipsă de energie și tonus;
 • dureri musculare/articulare;
 • lipsa poftei de mâncare;
 • cefalee/migrene;
 • anemie;
 • probleme gastro-intestinale;
 • tulburări ale somnului/insomnie;
 • infecții ale tractului urinar; 
 • afecțiuni genitale (candida, herpes, etc.) 

Mod de administrare

Câte 2 capsule, o dată sau de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Bee Immunity Formula este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). Produsul se utilizează cu prudență de către femeile însărcinate sau care alăptează.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură (la temperaturi sub 25° C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăși porția zilnică recomandată.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule. Greutate netă: 32,7 g

Referințe

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6893770/ 
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6600457/
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35126124/
4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6893770/
5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/
6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2936196/

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog