PRODUSELE NOASTRE

Formula pentru articulatii 60 buc

65.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281005775

  • Gramaj :60 buc.

Adaugă în coș

Odată cu înaintarea în vârstă, dar și în cazul în care corpul este solicitat în urma efortului susținut, sănătatea sistemului osos și articular este foarte importantă. În ziua de azi, pericolul apariției afecțiunilor osoase și articulare este într-o continuă creștere, iar lipsa de mobilitate și durerile persistente care vin la pachet cu acestea pot îngreuna activitățile zilnice. Suplimentul Albeena Nutrition - Joint Formula Forte cu lăptișor de matcă și curcumin 95 este gândit special pentru a susține o bună funcționare a oaselor și articulațiilor printr-o combinație eficientă de ingrediente naturale cu rol antiinflamator, antioxidant, antiartritic și analgezic. 

Beneficii / efecte

Joint Formula Forte cu lăptișor de matcă și curcumin 95  este suplimentul din gama Albeena Nutrition care are grijă de sănătatea și starea de bine a sistemului osteoarticular, mai ales prin susținerea flexibilității și mobilității articulațiilor.

Ingrediente: extract din rășină de tămâie (Boswellia serrata) cu 65% acizi boswellici, extract din scoarță de salcie (Salix alba) cu 25% salicină, extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) standardizat în 95% curcuminoide totale, extract din fructe de ienupăr (Juniperus communis), lăptișor de matcă liofolizat, Bioperină - extract din fructe de piper negru (Piper nigrum) cu 95% piperine; capsula: vegetală.

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Albeena. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Albeena conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

*Vegetarian

Produs/supliment alimentar recomandat vegetarienilor. 

Cum acționează ingredientele integrate în suplimentul Joint Formula Forte

Principalele ingrediente care intră în componența acestui supliment sunt lăptișorul de matcă și curcuminul. 

Ce este și cum acționează lăptișorul de matcă 

Chiar dacă lăptișorul de matcă este recunoscut în special pentru întărirea imunității, înlăturarea oboselii și revigorarea fizicului și psihicului deopotrivă, acesta este renumit și pentru beneficiile sale antiinflamatoare. Cercetări recente arată că lăptișorul de matcă are o serie de efecte benefice și asupra sistemului osteoarticular, eliminând durerile de la nivelul acestuia și redând mobilitatea articulară. În cazuri de poliartrită reumatoidă și de artroză, lăptișorul de matcă acționează stimulând glandele suprarenale să secrete cortizon cu efect antiinflamator ceea ce duce la stoparea proceselor degenerative la nivelul articulațiilor și la susținerea refacerii țesutului cartilaginos al articulațiilor. 

Ce este și cum acționează rădăcina de turmeric (Curcuma longa) 

Curcuminul este principiul activ din turmeric care se obține prin măcinarea rădăcinii de Curcuma longa. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare naturale, dar și unul dintre cei mai puternici antioxidanți cu potențial terapeutic care trebuie luat în considerate în cazul artritelor. Potrivit studiilor, curcuminul suprimă activitatea a cel puțin cinci categorii de factori moleculari care accelerează procesul inflamator în cazul artritelor reumatoide. 

Această combinație importantă dintre lăptișorul de matcă și curcumin este urmată de:

- extractul de rășină de tămâie - foarte apreciat ca agent antiartritic și antiinflamator. Compușii activi ai rășinii de tămâie Boswellia serrata controlează gradul de inflamație1 din corp, reduc durerile asociate cu afecțiunile sistemului osteoarticular și redau flexibilitatea articulațiilor;

- extractul de scoarță de salcie, utilizat îndeosebi pentru efectele sale antiinflamatorii, antipiretice și analgezice. Câteva studii clinice susțin utilizarea extractelor de scoarță de salcie în cazul durerilor cronice ale spatelui și articulațiilor2, precum și în osteoartrită3

extractul din fructe de ienupăr, cu eficiență dovedită în ameliorarea afecțiunilor reumatice4, prevenirea crampelor și relaxarea musculară. 

- extractul de piper negru/Bioperina are un rol dublu, mai ales atunci când este alăturată curcuminului: de a crește absorbția acestuia la nivel intestinal și de a crește utilizarea hepatică prin activarea enzimelor de conversie specifice. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar Joint Formula Forte se recomandă în special în următoarele situații:

  • dureri articulare;
  • reumatism;
  • artrita reumatoidă;
  • artroză;
  • osteoporoză;
  • osteoartrită.

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

A nu se utiliza de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 37 g

Referințe

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6477955/
2. https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/salix-alba
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25997859/
4. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/2331205X.2017.1306200

Știai că...

... pe măsură ce corpul îmbătrânește, straturile protectoare ale articulațiilor, și anume cartilajele, se subțiază, iar oasele se freacă unele de altele cauzând durere și inflamație? În cazul artrozei, de exemplu, persoana în cauză poate simți dureri slabe sau acute, care se manifestă prin blocarea, umflarea sau chiar înțepenirea articulațiilor. 

... există anumiți factori de risc care contribuie și ei la agravarea problemelor care apar la nivelul articulațiilor? Printre aceștia se numără poziția incorectă, factorul ereditar, obezitatea, lipsa de calciu/vitamina C/vitamina D, suprasolicitarea fizică.

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog