PRODUSELE NOASTRE

Formula pentru tract urinar 30 buc

49.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281005768

  • Gramaj :30 buc.

Adaugă în coș

Suplimentul alimentar Urinary Tract Formula - gama Albeena Nutrion / 30 capsule vegetale vizează în mod deosebit ameliorarea afecțiunilor/infecțiilor tractului urinar. Ingredientele care intră în componența suplimentului acționează rapid și eficient pentru a ameliora orice senzație de disconfort. Combinația eficientă de propolis și extract de merișor are rolul de a curăța și de a proteja zonele afectate, crescând răspunsul sistemului imunitar. 

O alăturare cu eficiență dovedită: propolis și merișoare

Încă din cele mai vechi timpul, medicina tradițională a utilizat remediile pe bază de produse apicole și cele pe bază de plante pentru tratamentul și ameliorarea infecțiilor tractului urinar. De exemplu, utilizarea merișoarelor pentru a preveni infecțiile urinare are o istorie lungă, dovedită și prin studii științifice care demonstrează capacitatea acestora de a preveni acțiunea bacteriilor E. coli la celulele uroepiteliale și la alte celule eucariote1. Alături de unul dintre cele mai renumite ingrediente apicole, propolisul2, puterea merișorului este potențată. Suplimentul Urinary Tract Formula în a cărui componență se regăsește propolisul, joacă un rol important în reducerea inflamației. Propolisul, acest amestec de substanțe rășinoase, ceară de albine, ceară vegetală și salivă de albine, are o valoare terapeutică dovedită. Compușii pe care-i conține l-au transformat într-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. 

Beneficii / efecte

Infecțiile tractului urinar/ITU sunt printre cele mai frecvente infecții bacteriene, atât în comunitate, cât și în spitale. Se estimează că, anual, circa 150 milioane de persoane dezvoltă un astfel de tip de infecție. Printre uropatogenii comuni asociați cu dezvoltarea infecțiilor tractului urinar, Escherichia coli uropatogenă (localizată în intestin) ar fi cauza principală (foarte rezistentă la medicație/antibiotice). În urma unui studiu publicat în august 2018, s-a demonstrat eficiența combinației dintre merișoare și propolis și impactul puternic pe care aceasta îl are în ceea ce privește inhibarea aderenței, motilității și formării de biofilm ce stau la baza infecțiilor cu E. coli uropatogenă. Această asociere reprezintă o soluție promițătoare pentru prevenirea infecțiilor urinare, indiferent de profilurile de virulență și rezistență ale E.coli uropatogenă. 

Fiecare ingredient care intră în componența Urinary Tract Formula - gama Albeena Nutrion / 30 capsule vegetale are beneficii proprii care contribuie la îmbunătățirea sănătății tractului urinar3. Iată care sunt principalele beneficii pe care le are suplimentul Urinary Tract Formula

  • susține sănătatea tractului urinar și ameliorează afecțiunile care apar la acest nivel;
  • datorită combinației dintre propolis, extract de merișoare, extract de Frunze de strugurii ursului plus echinaceea, o combinație eficientă bogată în vitamine, minerale, antioxidanți, fitonutrienți suplimentul este potrivit și pentru sănătatea pielii, a mușchilor și a oaselor; tot datorită antioxidanților, are rol de regenerare a mucoaselor din organism;
  • scade inflamația din organism, în general, și reduce riscul de inflamații la nivelul stomacului/colonului, în special;
  • întărește imunitatea.

Ingrediente

Extract de merișor canadian - cranberry 50:1 (Vaccinium macrocarpon), extract din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), extract de propolis cu min. 11% polifenoli exprimati în rutin, extract din părți aeriene de echinacea (Echinacea Angustifolia) cu min. 4% polifenoli; capsula: vegetală.

Alte ingrediente importante

Extractul din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi) are efecte terapeutice dovedite în prevenirea și combaterea cistitelor, pielitelor, pielonefritelor, inflamațiilor și infecțiilor urinare, etc. Prezintă proprietăți dezinfectante și antiseptice. 

Echinaceea este recunoscută pentru proprietățile sale imunomodulatoare și antiseptice, antibacteriene și antivirale. De asemenea, echinaceea este un bun aliat în procesul de detoxifiere a organismului. 

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Albeena. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Albeena conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

*Vegetarian

Produs/supliment alimentar recomandat vegetarienilor. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul Urinary Tract Formula - gama Albeena Nutrion se recomandă în special pentru:

  • afecțiuni/infecții ale tractului urinar în vederea ameliorării problemelor apărute la acest nivel;
  • întărirea sistemului imunitar. 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

A se utiliza la interval de 1-2 ore înainte sau după administrarea unor preparate pe bază de fier.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 30 capsule. Greutate netă: 16,35 g

Referințe

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92762/
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6107218/
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28288837/

Știai că...

... după otita medie, infecțiile tractului urinar reprezintă al doilea cel mai frecvent tip de infecții bacteriene din lume?

... riscul de apariție, pe parcursul vieții, au unei infecții urinare cu simptome clare este de circa 12 procente în cazul bărbaților și 50% în cel al femeilor, rata de recidivă după șase luni putând fi chiar de 40%?

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog