PRODUSELE NOASTRE

Laptisor de matca capsule moi 60 buc

75.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

 • SKU :6425281000411

 • Gramaj :60 buc.

Adaugă în coș

Lăptișor de matcă 60 capsule moi
334 mg lăptișor de matcă liofilizat echivalent 1000mg lăptișor de matcă pur / capsulă

1 capsulă pe zi

Lăptișorul de matcă capsule de la ALBeeNA este un produs apicol 100% natural, cu o concentrație garantată de 2% 10-HDA. Hiperaliment complex și singura sursă cunoscută de acid 10-HDA, o substanță activă cu beneficii demonstrate pentru sănătate.  

Proprietățile terapeutice unice ale lăptișorului de matcă capsule ALBeeNA sunt datorate cantității ridicate de acid 10-HDA, nutrientul principal din compoziția acestui produs apicol premium.

Indicații terapeutice:

 • îmbunătățește performanța sistemului imunitar și a funcțiilor metabolice
 • crește rezistența organismului la răceli, infecții virale, ciuperci și bacterii cum ar fi stafilococii și streptococii
 • previne apariția și inhibă dezvoltarea celulelor canceroase
 • regenerează și stimulează producția de celule noi și stem
 • reface celulele nervoase, combate degradarea neuronală și îmbunătățește memoria
 • ameliorează stările de oboseală fizică și psihică, anemiile și asteniile
 • are efect antixodant și întârzie procesele de îmbătrânire
 • menține colesterolul și tensiunea arterială în limite normale
 • energizează și vitaminizează organismul și contribuie la refacerea rapidă în perioadele de slăbiciune generală, după intervenții chirurgicale sau tratamente agresive

Ce proprietăți are lăptișorul de matcă capsule moi?

Lăptișorul de matcă este unul dintre cele concentrate suplimente nutritive naturale și unul dintre cele mai valoroase produse apicole. Conține cantități esențiale de vitamine, minerale și nutrienți necesari organismului uman și imposibil de sintetizat de către acesta, cum ar fi acidul 10-HDA. Nutrient principal în compoziția lăptișorului de matcă, substanța activă 10-HDA are multiple efecte benefice: antibacterian, antiviral, antitumoral și antiinflamator, regenerator al celulelor stem.

Cantitatea garantată de substanță activă (10HDA) asigură calitatea lăptișorului de matcă și eficiența sa terapeutică: acționează ca un antibiotic natural, este un puternic imunoreglator, ajută la eliminarea radicalilor liberi, previne apariția bolilor și reface celulele nervoase afectate. Foarte bine asimilat și tolerat de către organism.

Compoziție chimică detaliată:
10-HDA – 2%
Proteine – 14,7%
Lipide – 2,7%
Glucoză – 5,4%
Fructoză – 5,8%
Zaharoză – 1,3%
Vitamine – B1, B2, B6, B12, C
Minerale – Potasiu, Calciu, Sodiu, Magneziu, Zinc, Fier, Cupru, Mangan
Cenușă – 1%
Apă – 66,4%
PH – 4,2 

Ce ingrediente conține?
334mg lăptișor de matcă liofilizat echivalent 1000mg lăptișor de matcă pur / capsulă

Cum se administrează?
Adulți: consumați 1 capsulă pe zi cu un pahar cu apă.

Consultă un medic cu competențe în apifitoterapie pentru stabilirea dozelor terapeutice specifice.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergii/hipersensibilitate la produsele apicole sau au intoleranță la lăptișor de matcă, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, persoanelor care suferă de crize de astm, boala Addison sau cancer în faza acută.

Mod de păstrare
Nu necesită refrigerare. A se păstra închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicații
Persoanele care prezintă alergii sau hipersensibilitate la produsele apicole, femeile gravide și mamele care alăptează. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Lăptișorul de matcă – istoric și acțiuni terapeutice

Lăptișorul de matcă este o secreție glandulară de culoare alb-gălbui, cu consistență gelatino-vâscoasă fluidă, cu un miros fenolic și gust acru caracteristic, produsă de glandele salivare hipofaringiene și mandibulare ale tinerelor albine lucrătoare doici în urma consumului acestora de miere și păstură (Fujita et al.,... The post Lăptișorul de matcă – istoric și acțiuni terapeutice first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

La ce este bun laptisorul de matca pur?

Ce este lăptișorul de matcă? Lăptișorul de matcă este o substanță secretată de glandele faringiene ale albinelor doici, ca urmare a unui consum însemnat de proteine. El este destinat spre a fi hrană tinerelor larve după eclozionarea  acestora inouăle depuse de matcă, respectiv după trei... The post La ce este bun laptisorul de matca pur? first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Laptisorul de matca pentru piele si frumusete

Frumusetea e in ochii privitorului, ar spune unii, iar altii ar spune ca e un concept social. Noi spunem ca frumusetea sta in naturalete si se pastreaza avand grija de sanatatea noastra- a intregului organism, a trupului- aici intrand si partea de cosmetica. Doamnele si... The post Laptisorul de matca pentru piele si frumusete first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Mai multe articole din blog