PRODUSELE NOASTRE

Pastura cu vitamina C 50 buc

25.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281002019

  • Gramaj :50 buc.

Adaugă în coș

Păstura naturală, hiperaliment-medicament, funcțional-nutraceutic, sub formă de comprimate masticabile, de la ALBeeNA – cu un adaos de vitamina C (acid ascorbic), este un produs apiterapeutic premium, unic în România.


Păstura, așa numita pâine a albinelor, catalogată de foarte mulți cercetători drept cel mai valoros produs al stupului, este, fără îndoială, o minune a naturii. Dulce-acrișoară (cu tente amărui), de culoare cafeniu închis, aceasta este, de fapt, polen crud fermentat (maturat), transformat biochimic dar și îmbogățit în condițiile naturale ale stupului.
Biomodulatoare și biostimulatoare, conține un multicomplex de compuși bioactivi, de la vitamine, minerale, flavonoide și acizi grași liberi (omega 3-6-9), până la aminoacizi, carbohidrați, acizi organici, polifenoli, fitosteroli, lecitină, factori antibiotici, auxine, aldehide, terpene, coenzime, alcaloizi, enzime, carotenoizi, polizaharide, fibre, acizi nucleici, nucleozide, cetone, hidrocarburi, peptide, proteine, zaharuri, apă, dar nu numai.


Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este esențială pentru om
, pentru că nu poate fi sintetizată de organism, aportul zilnic, din alimentație sau prin suplimente, fiind absolut necesar.

Contribuția ei la funcționarea optimă a organismului este crucială, aceasta intervenind în cascadă într-o multitudine de procese biochimice extrem de complexe, de la sinteza colagenului (cea mai importantă proteină din corpul uman, reprezentând 30% din proteinele totale ale corpului și nu mai puțin de 70% din proteinele din piele) până la sinteza unora dintre cei mai importanți mediatori chimici, celebrii neurotransmițători adrenalină, noradrenalină și dopamină. Un deficit al vitaminei C în organism este însoțit de o multitudine de dezechilibre, simptome și semne precum: oboseală musculară, cicatrizare lentă a rănilor, anemie feriprivă (deficiență de fier care persistă), articulații dureroase, piele uscată și iritată, metabolism lent, imunitate scăzută, dinți cariați, slăbiciune fizică, vânătăi dezvoltate pe piele cu extrem de mare ușurință, infecții frecvente, riduri premature, inflamație cronică în organism, stres emoțional exacerbat, gingivită, dezechilibre hormonale, dar nu numai.
Din păcate, în prezent, din cauza supraprocesării alimentelor și a pesticidării intensive a legumelor și a fructelor, cantitatea de vitamina C din alimentația omului modern este din ce în ce mai scăzută. Tuturor oamenilor le este indicată suplimentarea zilnică a vitaminei C.

 

 

 

CUM ACȚIONEAZĂ PĂSTURA CU VITAMINA C, ALBeeNA, comprimate masticabile

 


 

Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA – produs apiterapeutic premium, unic în România, funcțional și nutraceutic natural, are proprietăți terapeutice polivalente, care acționează în sinergie (substanțele active din păstură, împreună cu adaosul de vitamina C, interacționează pozitiv și lucrează împreună pentru un efect potent).
Comprimatele masticabile au fost concepute special pentru a fi administrate cu usurință și asimilate rapid de către organism (comod de purtat datorită ambalajului practic, sunt la îndemână și pot fi consumate fără efort, fiind astfel ideale pentru persoanele cu program de lucru încărcat sau care călătoresc mult).Prin conținutul de păstură,
Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA, comprimate masticabile,
- întărește sistemul imunitar și îl armonizează;
- îmbunătățește rezistența organismului la infecții;
- are efect hepatoprotector (îmbunătățește funcția hepatică și susține regenerarea ficatului, ajută la normalizarea transaminazelor și a bilirubinei, reduce inflamația și fibroza hepatică și are efect antiviral, etc.);
- are efect antianemic;
- reglează flora intestinală, stimulând instalarea în timp a eubiozei (starea de echilibru intestinal);
- îmbunătățește digestia;

- este antivirală, antibacteriană, antifungică și antiparazitară;
- scade colesterolul și trigliceridele și protejează inima și vasele de sânge;
- tonifiază și protejează sistemul nervos;
- este puternic antioxidantă (reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra organismului; protejează organele interne de degradarea prematură; are efect antiîmbătrânire și de îmbunătățire a stării generale de sănătate, putând chiar să prevină sau să amelioreze multiple afecțiuni cronice care au la bază acțiunea extrem de nocivă a radicalilor liberi);
- are efect antitoxic;

- stimulează și susține detoxifierea organismului;

- îmbunătățește statusul energetic (energizează) și mărește vitalitatea, etc.
Mai multe detalii despre păstură și proprietățile ei terapeutice (cu referințele corespunzătoare), demonstrate științific, prin studii preclinice, clinice, in vitro și in vivo, puteți descoperi și citi dând click aici: păstură crudă ALBeeNA.Prin conținutul de vitamina C,
Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA, comprimate masticabile,
- îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar și nivelurile de anticorpi;

- crește acțiunea antimicrobiană a sistemului imunitar;
- crește rezistența organismului la infecții;

- crește absorbția nutrienților în organism;
- stimulează accelerarea cicatrizării rănilor;
- susține procesele de vindecare ale organismului;
- contribuie la creșterea și regenerarea tuturor țesuturilor din corp, ajutând organismul să producă în mod optim colagen;
- are efect antitoxic, protejând celulele de diverse procese nocive;
- este antioxidantă (protejează organismul împotriva daunelor provocate de radicalii liberi);
- îmbunătățește calitatea pielii și are efect antiîmbătrânire;
- contribuie la întreținerea vaselor de sânge, a articulațiilor, cartilajelor, tendoanelor și ligamentelor;
- previne apariția scorbutului;
- ajută la normalizarea colesterolului;
- protejează organismul împotriva efectelor nocive ale poluării și îmbunătățește activitatea sistemului respirator, dar nu numai, referințe: Mandl et al., 2009; Padayatty et al., 2016; Monacelli et al., 2017; Carr, Maggini, 2017; Pullar et al., 2017.
Adaosul de vitamina C, printre altele, intensifică proprietățile imunostimulatoare ale păsturii.


PĂSTURA CU VITAMINA C, ALBeeNA, comprimate masticabile, SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN:Imunitate scăzută, Dureri de gât, Viroze respiratorii, Infecții, Gripă, Răceală, Convalescență, Sedentarism, Stres, Boli hepatobiliare, Indigestie, Oboseală cronică, Boli geriatrice (bolile care apar la vârstnici), Anemie, Sindrom de epuizare (burn-out), Inapetență (lipsa poftei de mâncare), Tulburări de creștere, Dificultăți de învățare, Disbioză intestinală (dereglare a florei intestinale), Sindrom de malabsorbție intestinală, dar nu numai.
Pentru apiterapie mai specifică, cu efect mai puternic și o polivalență mult mai variată, cu spectru mai larg, puteți consuma și păstură crudă (proaspătă) ALBeeNA.
COMPOZIȚIE PĂSTURA CU VITAMINA C, comprimate masticabile, ALBeeNA1 comprimat masticabil conține:
păstură (485 mg), vitamina C (15 mg)
, îndulcitor (glucoză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași)NU CONȚINE: urme de pesticide, antibiotice, ceară, spori de mucegai sau alte impurități.
MOD DE PREZENTARE
și LIVRARE: Cutie care conține un flacon cu 50 de comprimate de păstură cu vitamina C 100% naturale.

RECOMANDARE DEPOZITARE: Păstrează produsul la temperatura camerei, în locuri uscate și ferite de lumină, și nu le lăsa la îndemâna copiilor mici.
DISPONIBILITATE: Păstura este disponibilă și în stare crudă (proaspătă), recoltată și ambalată așa cum este produsă de albine în stupină, în următoarele gramaje: 100 G, 300 G și 650 G.
Păstura cu vitamina C ALBeeNA este un produs 100% natural. Orice produs 100% natural nu poate fi standardizat din prisma proprietăților organoleptice; așadar, pot exista variații privind mirosul, aspectul sau culoarea de la un lot la altul; acest fapt nu influențează cu nimic siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea biodisponibilității, eficienței și siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros.


OBSERVAȚII
: Aproximativ 1-2% din populație suferă de alergie la produse apicole, sau dezvoltă alergie la anumite substanțe care intră în compoziția acestora. Păstura este un produs apicol foarte bine tolerat de către organism.

Pentru persoanele care au în antecedente alergii puternice sau care sunt foarte alergice (în general, nu numai la produse apicole) se recomandă să se înceapă administrarea păsturii cu vitamina C cu o doză foarte mică, pentru verificarea toleranței. De pildă, se poate începe cu un sfert de comprimat, care se va dilua în 50 de ml de apă, într-un pahar, și se va amesteca foarte bine. Din amestecul rezultat se vor administra maxim 2 lingurițe pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz. Dacă produsul este tolerat fără apariția unor simptome alergice caracteristice, se crește doza până se va ajunge la cea mai mare doză tolerată sau la doza recomandată și la modul de administrare normal (detaliat în rândurile de mai jos). Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut.

Dacă aveți în antecedente reacții alergice la înțepătura de albine, ar fi indicat să consumați produse apicole sub îndrumarea și supravegherea unui medic api-fitoterapeut. Dacă ați făcut șoc anafilactic din cauza consumului de produse apicole, nu consumați sub nicio formă Păstură cu vitamina C.

 


MOD DE ADMINISTRARE

 


Păstura poate fi consumată chiar și de către persoanele suferinde de diabet, acestea putând să aibă beneficii extraordinare de pe urma pâinii albinelor (păstura, prin conținutul de vitamine B complex și antioxidanți (polifenoli, flavonoide, etc.), ajută la optimizarea metabolismului carbohidraților, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea neuropatiei diabetice, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea complicațiilor asociate diabetului (oftalmologice, dermatologice, cardiovasculare, neurologice, etc.), la scăderea glicemiei și chiar la contracararea efectelor nocive ale medicamentelor de sinteză administrate bolnavilor de diabet). Pot fi consumate fără probleme și lăptișorul de matcă, propolisul și polenul de albine (chiar și mierea poate fi consumată de către diabetici, dar în cantități rezonabile, cu ajustarea dietei (de pildă, pentru fiecare linguriță de miere administrată, să se scadă din alimentația de zi cu zi o felie de pâine), sub supravegherea medicului curant sau a medicului apifitoterapeut).UZ INTERN, ca adjuvant (ADULȚI și COPII):
Pentru copiii de peste 14 ani și adulți, uz general: Păstura cu vitamina C ALBeeNA se administrează 2-4 comprimate pe zi, între mese, în cure de 4-8 săptămâni, cu pauză 2 săptămâni, după care se poate relua cura.
Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu Polenic Prop ALBeeNA (produs apiterapeutic premium care conține polen, propolis și vitamina C), 2-4 comprimate pe zi, între mese, și Morning Joy ALBeeNA (mix cremos de miere crudă de rapiță și lăptișor de matcă pur), 1-2 lingurițe de două ori pe zi, de preferință înainte de masă, în cure de 4-8 săptămâni, cu pauză 2 săptămâni, după care se poate relua cura.
Opțional,
- pentru stimularea imunității extrem de scăzute, acestea se pot asocia și cu Siropul pentru imunitate forte ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care concentrează principiile active ale mierii, propolisului și ale plantelor recunoscute pentru efectul puternic imunostimulator și tonic: echinacea, ghimbir, lemn-dulce și afine), 30 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.

- sau pentru efect antitusiv (în cazul unor patologii în care este implicată și tusea seacă sau productivă, precum: bronșită, traheo-bronșită, bronhopneumopatia cronică obstructivă, etc.), acestea se pot asocia și cu Siropul de tuse cu miere ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care conține miere de albine, extracte hidroglicerice de: pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), nalbă-mare (Althaeae radix), isop (Hyssopi herba), ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant)), 30 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.


Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
: Păstura cu vitamina C ALBeeNA se administrează 1-3 comprimate pe zi, între mese, în cure de 4-6 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura.

Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu Polenic Prop ALBeeNA, 1-3 comprimate pe zi, între mese, și Morning Joy ALBeeNA, 1 linguriță pe zi, de preferință înainte de masă, în cure de 4-6 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura. 
Opțional,
- pentru stimularea imunității extrem de scăzute, acestea se pot asocia și cu Siropul pentru imunitate forte ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care concentrează principiile active ale mierii, propolisului și ale plantelor recunoscute pentru efectul puternic imunostimulator și tonic: echinacea, ghimbir, lemn-dulce și afine), 10-15 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.

- sau pentru efect antitusiv (în cazul unor patologii în care este implicată și tusea seacă sau productivă, precum: bronșită, traheo-bronșită, bronhopneumopatia cronică obstructivă, etc.), acestea se pot asocia și cu Siropul de tuse cu miere ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care conține miere de albine, extracte hidroglicerice de: pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), nalbă-mare (Althaeae radix), isop (Hyssopi herba), ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant)), 10-15 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.
În cazul copiilor cu vârsta de peste 7 ani, doza de sirop, pentru imunitate sau de tuse, poate fi crescută la 20 ml pe zi, în 2-4 prize.


Pentru apiterapie mai specifică
, cu efect mai puternic și o polivalență mult mai variată, cu spectru mai larg, având la bază păstură crudă (proaspătă) ALBeeNA, propolis apos ALBeeNA, tinctură de propolis ALBeeNA, lăptișor de matcă crud (pur) ALBeeNA, polen crud poliflor (proaspăt congelat) ALBeeNA, dar nu numai, consultați schemele terapeutice din cadrul modului de administrare al acestora.
CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRI

 A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau terapeutului.
Consultați medicul apiterapeut înainte de a începe un tratament naturist pe bază de produse apicole.
Păstura este contraindicată persoanelor care suferă de alergie sau hipersensibilitate / intoleranță la păstură / produse apicole.
Copiilor mai mici de 3 ani li se poate administra păstură numai cu acordul medicului.
Femeile însărcinate și cele care alăptează, dacă nu suferă de alergie / hipersensibilitate / intoleranță la produse apicole, pot consuma păstură, cu prudență, cu acordul medicului curant.
Dacă apar reacții de hipersensibilitate, intoleranță sau alergie, stopați administrarea și consultați medicul, terapeutul sau farmacistul.
Consultați medicul înainte de folosire dacă vă administrați și medicamente alopate.

Dacă simptomele persistă sau se agravează încetați administrarea și consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Parerile clientilor

Bun
24.11.2019 17:22, MIHAI MARIAN
Am folosit si pastura "clasica". Aceasta formula e mai ok, o recomand!
04.10.2019 16:57, Stefania
Recomand
Foarte usor de administrat spre deosebire de pastura clasica si cu un efect rapid asupra digestiei. Mi-a reglat tranzitul din a doua zi. Recomand!
27.01.2019 20:42, Alina
Nu inteleg de ce trebuie sa contina glucoza acest produs si care este procentul acesteia.
21.01.2019 19:38, Alexandra
Mi se pare o idee ciudata sa introduceti GLUCOZA intr-un produs natural. Mai mult, numele produsului este Pastura cu vitamina C, nu GLUCOZA cu pastura si vitamina C. Si nu mentionati nici procentul de glucoza, cat la suta %...deci, ce anume cumpar: glucoza cu ceva pastura??
19.11.2018 08:52, Ioana

ZUMZĂIM PE BLOG

Pastura vs. Polen – Care Sunt Diferentele?

Ce este pastura? Pastura este un produs unic, care nu poate fi sintetizat intr-un laborator, ci produs numai si numai de catre albine, in interiorul stupului. Este un produs cu adevarat incredibil, cu un continut bogat in vitamine, minerale, aminoacizi, factori antibiotici, oligoelemente, enzime si... The post Pastura vs. Polen – Care Sunt Diferentele? first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Pastura: averea albinelor pentru tine

În ciuda dimensiunilor mici și a faptului că aproape mereu încercăm să le evităm, albinele ne fac foarte mult bine. De la rolul central pe care îl joacă în natură, maniera în care funcționează în cadrul stupului și până la produsele pe care le oferă,... The post Pastura: averea albinelor pentru tine first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Pastura – beneficii, indicatii si contraindicatii

Beneficii și proprietăți terapeutice Păstura sau “pâinea albinelor” este un polen superior, îmbogățit cu enzime, miere, nectar și microorganisme benefice. Polenul proaspăt recoltat este prelucrat de către albinele tinere și lăsat la fermentat timp de trei luni, până ce devine păstură. Păstura este hrana de... The post Pastura – beneficii, indicatii si contraindicatii first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Mai multe articole din blog