PRODUSELE NOASTRE

Polen uscat poliflor 200 gr

23.49 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281000169

  • Gramaj :200 gr.

Adaugă în coș

Polenul poliflor uscat de la Albeena este un produs apicol 100% natural, disponibil sub forma de granule multicolore. Provine de la stupinele din regiunile deluroase nepoluate ale Transilvaniei si este un supliment nutritional complet si natural. Ideal pentru calatorii si persoanele care se deplaseaza des deoarece nu trebuie depozitat la rece.

Nu contine urme de pesticide, antibiotice, ceara, spori de mucegai sau alte impuritati.

Ce ingrediente contine

100% polen uscat la temperatura controlata, in uscatoare speciale care asigura pastrarea enzimelor si a nutrientilor esentiali. Disponibil in pungi etanse de 100g si 200g.

Recomandari

  • diminueaza starile de oboseala fizica si psihica, energizeaza organismul
  • normalizeaza si activeaza sistemul imunitar
  • antianemic, indicat in recuperarea dupa boli cronice
  • dezvolta rezistenta organismului la infectii, raceala si gripa
  • creste libidoul, reda virilitatea si stimuleaza functia ovariana
  • stimuleaza regenerarea celulelor hepatice
  • inhiba pofta de mancare, scade nivelul trigliceridelor si al colesterolului
  • remediu anti-aging, creste rezistenta si vitalitatea organismului
  • previne retardul mintal si problemele de dezvoltare ale copiilor
  • amelioreaza simptomele artritei si ale cancerului
  • adjuvant in tratamentul dependentelor, anorexie si tulburari endocrine

Ce proprietati apiterapeutice are

Polenul este sursa primara de proteine, nutrienti si energie a albinelor, care le permite acestora sa lucreze permanent in stup si sa secrete ceara si laptisor de matca. Aceeasi actiune o are si asupra organismului uman, pentru care are beneficii terapeutice diverse: imunoreglator, vitaminizant si tonic, antiinflamator, antibiotic si antibacterian. Este o sursa bogata de rutina, vitamina care sustine si intareste vasele de sange. Procentajul de elemente regeneratoare din polen il intrece pe cel din drojdie si germeni de grau si este un supliment esential in corectarea nutritiei moderne (incompleta in nutrienti si marcata de toxicitate). Compozitia bogata in aminoacizi, vitamine, minerale si enzime il recomanda ca superaliment cu efect tonic si rejuvenator.

Compozitie chimica detaliata

Apa – 14%
Proteine – 22%
Lipide – 4%
Glucoza – 7,5%
Fructoza – 16%
Azotate (amine, acizi nucleici, saruri) – 4%
Flavonoizi – minimum 8
Carotenoizi – minimum 11
Aminoacizi – 10%
Enzime – minimum 100
Antibiotice naturale, acizi organici, hormoni vegetali, uleiuri, rasini – 3-5%
Vitamine (15-16%) – A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, inozitol, acid, folic, acid pantotenic, PP
Minerale si oligoelemente (4-5%) – Potasiu, Fosfor, Calciu, Magneziu, Siliciu, Mangan, Sulf, Clor, Fier, Sodiu, Cupru, Zinc

Cum se administreaza

Utilizare interna zilnica. Doza de intretinere recomandata pentru persoane fara probleme de sanatate este de 1-3 lingurite/zi, dimineata. Pentru bolnavi si persoane slabite/sensibile este indicata o doza de 4-6 lingurite/zi, dimineata.

Proprietatile nutritive ale polenului uscat se asimileaza cel mai bine de catre organism cand acesta este hidratat inainte, aproximativ 20-30 de minute, in apa, suc proaspat sau iaurt.

Consulta un medic cu competente in apifitoterapie pentru stabilirea unor doze terapeutice specifice.

Pastreaza polenul la frigider sau la loc racoros, ferit de lumina si caldura. Deoarece isi pierde potentialul nutritiv in timp, consuma polenul in maximum 6-12 luni.

Atentionari

Testeaza mai intai posibilele reactii alergice, prin folosirea unor cantitati mici de polen la prima utilizare (1 lingurita) si marind doza treptat. Desi unele surse afirma ca polenul este contraindicat persoanelor alergice, de fapt, polenul desensibilizeaza raspunsul natural al organismului la agentii alergeni, fiind recomandat de cele mai multe ori ca antilaergic, cu recomandarea dozelor terapeutice de catre medic.

Se recomanda supraveghere medicala in cazul persoanelor care sufera de obezitate, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie. Se evita administrarea polenului celor care sufera de excitabilitatea psihica, sexuala sau nervoasa si in cazul hiperfunctiilor hormonale.

Amplasam stupinele Albeena doar in zone nepoluate, bogate in flora spontana.

Avem grija ca albinele sa fie sanatoase si bine ingrijite mereu.

In stupinele noastre, albinele prelucreaza nestingherite nectarul proaspat cules.

Apicultori dedicati colecteaza apicolele asa cum le ofera stupul, fara sa le proceseze sau prelucreze termic.

Produsele Albeena ajung la tine in cele mai bune conditii, proaspete si 100% naturale.

Daca esti curios sa afli de unde provine polenul Albeena, cumpara o cutie cu polen si introdu codul de pe cutie pe www.albeena.ro pentru a descoperi stupina de origine.

Produse apicole din aceeasi gama

Parerile clientilor

Produsul este eficient, il consum constant de 1 an si frecventa racelilor s-a redus simtitor. Se pare ca acest polen imbunatateste imunitatea.
08.08.2018 14:38, Chis

ZUMZĂIM PE BLOG

Polenul, compozitie si utilizari

(pg. 28-32, „Apiterapia azi”, APIMONDIA, 1989 ) Polenul adunat de albine pentru hrana puietului care asigură perpetuarea, precum și pentru aprovizionarea glandelor producătoare de lăptișor de matcă, de fermenți ca și a celor cerifere, este însăși chintesența vieții ce se reproduce. Pe drept cuvânt se... The post Polenul, compozitie si utilizari first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

9 retete de smoothie cu polen crud

V-ati gandit vreodata ca exista un aliment minune bun atat pentru sanatatea dvs cat si pentru a scapa de kilogramele in plus? Ei bine acesta exista si este polenul crud, care reduce poftele alimentare, echilibreaza metabolismul, grabeste arderea grasimilor, este extraordinar pentru detoxifiere si iti... The post 9 retete de smoothie cu polen crud first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Cum se consuma polenul crud

 Ce este polenul? Florile eliberează granulele de polen pentru a face posibilă reproducerea lor. Aceste granule de polen provin de la organele masculine ale florii, cunoscute și sub denumirea de stamine. Purtate de vânt sau de insecte polenizatoare, granulele sunt depuse pe organele feminine, cunoscute... The post Cum se consuma polenul crud first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Mai multe articole din blog