Povestea noastră

AlBeeNa

apicole românești pure

Bine ai venit în casa albeenelor, un loc special creat pentru tine, în care vei găsi doar apicole românești pure și produse apiterapeutice de top. Te felicităm că ai ales să te alături familiei noastre de clienți mulțumiți, care au încredere deplină în produsele pe care le oferim.

ALBeeNA nu este o companie ca oricare alta. Colaborările durabile cu apicultori dedicați și cercetători de elită, eforturile constante de îmbunătățire și de păstrare a autenticității produselor noastre sunt doar o parte dintre motivele pentru care mii de oameni aleg ALBeeNA în fiecare zi.

Filosofia noastră îmbină respectul pentru natură și puterea nutritivă a produselor apicole pure cu inovația științifică și tehnologiile sigure pentru mediul înconjurător. Încă de la lansarea primului produs ALBeeNA pe piață, în anul 2010, testăm ingrediente, rețete și investim continuu în dezvoltarea de noi formule apiterapeutice astfel încât tu să ai parte de tot ce e mai bun.

Produsele noastre provin de la albine sănătoase și bine îngrijite, doar din stupine amplasate în zone nepoluate, bogate în floră spontană – ți le oferim așa cum le-am extras din stup. Le poți găsi în zeci de magazine partenere sau le poți comanda direct de pe site-ul nostru, iar noi ne vom asigura că ajung la tine în cele mai bune condiții, cu proprietățile intacte.

Gustă un strop de bine de la albine.