PRODUSELE NOASTRE

Propolis apos - fara alcool 20 ml

13.75 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281000404

  • Gramaj :20 ml.

Adaugă în coș

Soluția apoasă de propolis de la ALBeeNA concentrează esența și toate beneficiile terapeutice ale propolisului, într-o formulă ideală pentru întreaga familie. Menține sănătatea căilor respiratorii, a cavității bucale și a pielii, are puternice proprietăți antiseptice, antivirale și regenerative.

Este un produs apicol 100% natural, fabricat la rece, cu toate principiile active ale propolisului intacte. Propolis soluție apoasă nu conține alcool, conservanți sau coloranți astfel încât este ușor asimilată de organism, fără efecte iritante și poate fi consumată de copii, vârstnici și persoane cu probleme hepatice.

Pentru ce se recomandă

  • protejează căile respiratorii, reduce riscul de contaminare bacteriană
  • previne și tratează virozele, bronșitele, stările gripale și febrile
  • dezinfectează cavitatea bucală și împrospătează respirația
  • fortifică sistemul imunitar și crește rezistența împotriva bolilor
  • tratează aftele și herpesul, reface țesuturile afectate de răni, înțepături și arsuri
  • adjuvant în afecțiuni renale, hepatice, cardiovasculare, boli infecțioase

Cum acționează

  • are efect antibacterian, antimicrobian și antialergic
  • cicatrizează și stimulează producția de colagen
  • eficient ca antioxidant și antiinflamator, în special la nivelul sinusurilor
  • stimulează procesele de regenerare ale organismului

Ce ingrediente conţine

Propolis concentrat – 30,2%, apă purificată – 69,8%.

Ce proprietăți are propolisul

Propolisul este produsul apicol cel mai eficient din punct de vedere medical și unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Are o compoziție chimică complexă, bogată în flavonoizi, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale, balsamuri și taninuri, cu beneficii multiple pentru sănătate. Toate aceste substanțe îi conferă propolisului puternice efecte antivirale, antioxidante, și anestezice (de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei). De asemenea, propolisul este un bun cicatrizant și regenerativ epitelial, imunostimulator și antimicotic.

Propolisul este un bun analgezic și antiseptic și are efecte imunostimulente, antiinfecțioase, antivirale și antimicrobiene pronunțate – activitatea sa antimicrobiană a fost analizată pe culturile a 80 de microorganisme, printre care streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans. Stimulează buna funcționare a organismului, în general și poate fi folosit pe termen lung, fără efecte secundare.

Cum se administrează soluția apoasă de propolis

Poate fi utilizată atât intern, cât și extern, în cure de 3-4 săptămâni sau la nevoie.

În cazul administrării orale, se recomandă câte 30 picături de 2-3 ori pe zi pentru adulți, consumate ca atare sau diluate în miere de albine, apă sau ceai. Pentru copiii de peste 7 ani, se administrează câte 1 picătură/kg corp pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru uz extern, aplicați soluția apoasă de propolis pe comprese sau local pe piele. Pentru spălături și gargarisme este recomandat ca soluția să fie diluată în apă fiartă și răcită, în proporție de 1:5.

Contraindicată copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la propolis și alte produse apicole.

Păstrați soluția apoasă de propolis la temperatura camerei, la loc ferit de umiditate şi de lumina directă a soarelui. Nu lăsați la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare

Flacon de sticlă brună de 20ml.

Produse apicole din aceeasi gama

Parerile clientilor

Din ce cunosc rau nu poate fi.
27.03.2021 17:04, Remus
Foarte bun
Exceptional antibiotic, am scapat de o infectie rezistenta la antibiotice datorita lui. Riscam sa ajung la gangrena. Multumesc frumos!
03.03.2021 20:21, Nicoleta
ULUITOR antibiotic
Produsele Albeena sunt extraordinare. Propolisul vostru este un antimicrobian uluitor. Am scapat in 3 luni de o giardioza de care nu am reusit sa ma debarasez nici macar cu Fasigyn (am luat 60 de picaturi de trei ori pe zi, intre mese). Daca stiam de la bun inceput, ma tratam cu propolis. Locuiesc in Rep. Moldova, am rugat o ruda din Bucuresti sa imi cumpere propolis. Mi l-a achizitionat de la un magazin Remediu din Kaufland Pantelimon. Va multumesc!
25.11.2020 19:09, Gaby
maiculita sfanta
atat de multe face propolisul? doamne, muream si nu stiam. credeam ca este bun numai pt infectii. va multumesc din suflet pt informatii, chiar ca este farmacia albinelor. celor care au scris aceste informatii pretioase dsp propolis, le multumesc. dragi medici si terapeuti care ati lucrat la prezentare, ma inclin in fata dv., va meritati diplomele. remediu, multumesc pentru sansa de a afla aceste informatii. va doresc toate cele bune si va raman fidel.
30.07.2020 23:37, Nuta Gabriel
Propolisul este o minune a naturii
Am ramas socata. Am citit tot despre propolisul apos, de la cap la coada, cu bataile inimii in gat. NU CREDEAM niciodata ca este atat de minunat propolisul, pentru ca niciodata nu am gasit asemenea informatii dsp propolis, si am citit pe multe site-uri, inclusiv din Statele Unite. Va multumesc din toata inima pentru informatii, sunteti unici, produsul dv. are o prezentare de nota 100, ca nici un alt produs apicol, si asta ar trebui sa va faca foarte mandri, pe masura efortului pe care l-ati depus. Va rog sa continuati sa fiti la fel de profesionisti. O sa comand de la dv. sa imi fac provizii de propolis, mai ales ca in prezentarea dv. am gasit si cum sa il combin cu alte produse apicole. Se vede ca lucrati cu oameni dedicati, cu medici, terapeuti, nu stiu. Pentru ca mi-e foarte clar ca numai un medic putea sa scrie acele informatii, atat de stiintifice si atat de bine gandite. Bravo voua, meritati un buchet de trandafiri trimis de mine tocmai din Georgia, Atlanta. VA MULTUMESC, si ma inclin in fata dv. Dumnezeu sa va ajute sa faceti treaba buna in continuare. Sunteti geniali, ma bucur mult ca mai exista oameni ca voi, care sa ridice atat de mult stacheta. Veti avea numai de castigat, poate nu imediat, dar in timp oamenii vor vorbi, publicitatea din gura in gura este cea mai buna si stabila. O sa le spun si eu tuturor cunostintelor mele despre produsele dv. si o sa se spun sa intre pe pagina dv sa se informeze. Acum, ca v-am descoperit, nu mai scapati de mine :))) Si inca ceva, Albeena mi se pare un nume foarte dragut.
13.07.2020 12:40, Georgina Paraschiv, din SUA, Atlanta, Georgia

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog