PRODUSELE NOASTRE

Propolis capsule vegetale 60 buc

46.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :6425281005812

  • Gramaj :60 buc.

Adaugă în coș

Bee Propolis este suplimentul ideal atunci cand vine vorba de întărirea imunității, în orice sezon. Compusul său principal este propolisul – unul dintre cele mai renumite ingrediente apicole. Beneficiile sale curative sunt potențate de adaosul de Bioperină (extract standardizat de piper negru) care funcționează prin diferite mecanisme pentru a favoriza creșterea absorbției vitaminelor și nutrienților.

Beneficiile suplimentului cu propolis 

În urma studiilor și cercetărilor de laborator s-a demonstrat că propolisul acționează ca unul dintre cele mai puternice antiinflamatorii și antivirale, asta pe lângă importanta calitate de antibiotic natural cu spectru larg. De asemenea, funcționează ca un remediu important împotriva alergiilor, tusei care apare în bolile infecțioase, este util pentru sistemul digestiv și sistemul circulator și are efecte pozitive în ceea ce privește problemele hormonale. Cura cu propolis joacă un rol important și în reducerea inflamației produsă de artrită. Datorită efectelor sale antivirale și antimicrobiene, suplimentul cu propolis susține creșterea imunității organismului, stimulând producția de anticorpi și creând condițiile necesare unei bune absorbții a nutrienților la nivelul organismului.

Ce conține propolisul

Compușii pe care-i conține propolisul sunt cei care l-au transformat într-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. Propolisul este compus, în principal, din rășină (50%), ceară (30%), uleiuri esențiale (10%), polen (5%) și alți compuși organici (5%). Compușii fenolici, esterii, flavonoidele, terpenele, beta-steroizii, aldehidele aromatice și alcoolii sunt compușii organici importanți prezenți în propolis. Douăsprezece flavonoide diferite, și anume, pinocembrină, acacetină, crizină, rutina, luteolină, kaempferol, apigenină, miricetină, catechină, naringenină, galangin și quercetină; doi acizi fenolici, acidul cafeic și acidul cinamic și un derivat de stilben numit resveratrol au fost detectați în extractele de propolis. De asemenea, propolisul conține vitamine importante, cum ar fi B1, B2, B6, C și E și minerale utile precum magneziu (Mg), calciu (Ca), potasiu (K), sodiu (Na), cupru (Cu), zinc (Zn), mangan (Mn) și fier (Fe). Câteva enzime, cum ar fi dehidrogenaza succinică, glucozo-6-fosfataza, adenozin trifosfataza și fosfataza acidă, sunt de asemenea prezente în propolis.

Ingrediente: fiecare capsulă conține extract de propolis, extract de piper negru (Bioperină); capsula: vegetală.

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale componentelor sale, suplimentul alimentar Bee Propolis se recomandă în caz de:

- tulburări gastro-intestinale/parazitoze/infecții;

- imunitate scăzută;

- afecțiuni din sfera ginecologică;

- sănătatea tractului respirator și a cavității bucale; 

- adjuvant în tratamentul oncologic; un studiu a raportat că propolisul are potențial pentru tratamentul cancerului de sân uman datorită activității sale antitumorale prin inducerea apoptozei asupra celulelor cancerului de sân. De asemenea, prezintă o toxicitate scăzută sau nulă față de celulele normale datorită proprietăților sale selectiv toxice împotriva celulelor tumorale și se crede că propolisul poate deveni un agent proeminent pentru tratarea cancerului de sân1;

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 20,8 g

Referințe

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog