PRODUSELE NOASTRE

lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :

  • Gramaj : .

Adaugă în coș

Siropul pentru imunitate forte cu miere de albine de la ALBeeNA este un produs terapeutic 100% natural, pentru susținerea și stimularea sistemului imunitar. Concentrează principiile active ale mierii, propolisului și ale plantelor recunoscute pentru efectul puternic imunostimulator și tonic: echinacea, ghimbir, lemn-dulce, afine.

Produsul este un supliment alimentar, care trebuie să completeze un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Nu conține conservanți sau coloranți artificiali.

Indicații terapeutice

  • crește rezistența organismului la infecții
  • stimulează capacitatea de autoapărare a organismului
  • tonic imunitar și fortifiant general, revitalizant
  • eficient în tratamentul preventiv al gripei și răcelilor
  • adjuvant în perioadele solicitante din punct de vedere fizic și psihic
  • indicat în stări de anemie, astenie, convalescență, oboseală cronică

Ce ingrediente conţine

Miere de albine, extracte hidroglicerice de: Afine (Myrtilli fructis), Echinacea (Echinaceae purpureae herba), Lemn-dulce (Liquiritiae radix), Ghimbir (Zingiberis radix), propolis, sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant).

Ce proprietăți are fiecare ingredient

Mierea de albine este bogată în bioflavonoide ca acționează direct pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și creșterea rezistenței împotriva bolilor. Contribuie la regenerarea celulară și este o bună sursă de antioxidanți, minerale și vitamine (A, B, C, D, K și complexul B) care revitalizează, energizează și stimulează imunitatea. Hrănește celulele nervoase și stimulează producția de citokine și limfocite, cu rol de apărare a organismului și de protecție împotriva agenților patogeni.

Afinele este conțin cantități mari de antioxidanți cum ar fi antocianina, vitamine, fier, zinc și seleniu cu rol antibacterian și de neutralizare a radicalilor liberi. Contribuie la creșterea concentrației de oxigen din sânge care reglează procesele imunitare și împiedică procesele de îmbătrânire celulară.

Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care modulează sistemul imunitar și ajută la funcţionarea normală a sistemului de apărare al organismului. Are calități imunomodulatoare dovedite, este un bun antiseptic, antiviral și antibacterian. Stimulează producerea rapidă de anticorpi și reduce timpul de tratament în cazuri de bronșită, cefalee, sinuzită.

Lemnul-dulce stimulează glanda corticosuprarenală care contribuie la producerea unui răspuns antiinflamator prompt și stimulează imunitatea. Bogat în fitonutrienți și antioxidanți, reechilibrează deficitul imunitar, reglează activitatea hormonală și asigură o stare generală de bine.

Ghimbirul oferă organismului necesarul de nutrienți și oligoelemente pentru regenerare și reglare imunitară. Are proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii, stimulează circulația sangvină și accelerează metabolismul. Relaxează și energizează organismul slăbit.

Propolisul conține un cocktail de substanțe valoroase pentru imunitate: vitamine, minerale, acizi grași și nucleici, taninuri, micronutrienți esențiali, cu o capacitate ridicată de a consolida sistemul de apărare al organismului. Energizează, fortifică inima și tonifiază sistemul nervos.

Cum se administrează

Intern, câte 2 – 4 prize zilnic. Agitați flaconul înainte de utilizare.
Copii cu vârste între 3 și 7 ani: 10 -15 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste între 7 și 14 ani: 15 – 20 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste de peste 14 ani și adulți: 20 – 30 ml sirop pe zi.

Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicat persoanelor cu diabet zaharat sau alergie/hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor care urmează tratamente imunosupresoare.

Persoanele aflate sub tratament cu medicamente anticoagulante trebuie să consume cu prudență siropul deoarece ghimbirul din compoziție poate crește riscul apariției unei hemoragii, iar conținutul de lemn-dulce poate scădea eficiența anticoagulantelor cumarinice. Persoanele cu nivel scăzut de potasiu trebuie să consume cu prudență siropul deoarece acesta poate agrava hipokalemia. În cazul bolilor autoimune, consultă medicul curant.

Cum se păstrează

Recipientul de sirop se păstrează bine închis, ferit de lumina directă a soarelui, la maximum 25°C. După deschidere, păstrează-l la frigider și consumă-l în maximum 30 de zile. Nu lăsa produsul la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare

recipient de sticlă, de 250 ml.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'GROUP BY magazin_produse.pid' at line 1