PRODUSELE NOASTRE

Miere poliflora 500 gr

24.00 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

 • SKU :6425281000183

 • Gramaj :500 gr.

Adaugă în coș

100% miere polifloră românească.

Mierea Albeena este o miere pură, de care te poți bucura așa cum a fost ea extrasă din stup, cu aromele ei minunate și toate proprietățile intacte. Nu intervenim în nici un fel asupra compoziției mierii Albeena.

Obținută din nectarul a diferite tipuri de flori, mierea noastră este un aliment viu, ce conține mici particule de ceară și polen. Acest lucru dovedește că este o miere naturală, ce cristalizează în timp, fără a-i fi afectate în vreun fel calitățile terapeutice.

Doar mierea brută cristalizează, mierea falsificată obținută din zahăr și îndulcitori nu cristalizează niciodată.

Beneficiile mierii Albeena merg mult mai departe de aromă și gust. Mierea este ca o linguriță de sănătate pe care e indicat să o consumi zilnic dacă vrei să îi oferi organismului tău o rezistență deosebită împotriva bolilor imune sau autoimune și să stimulezi sistemul imunitar.

Mierea pură Albeena este unul dintre cele mai concentrate alimente în componente complexe (vitamine, minerale, enzime, acizi organici, aminoacizi, zaharuri) care acționează sinergic și intervin în procesul de apărare a organismului împotriva unor afecțiuni cum ar fi: 

 • boli cardiovasculare
 • ateroscleroză
 • boli hepatice
 • afecțiuni digestive
 • boli respiratorii
 • boli osoase
 • simptome ale menopauzei
 • cancer
 • îmbătrânire precoce
 • ajută la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor, previne sau completează deficiențele de minerale, vitamine, aminoacizi și previne apariția cariilor.

Înlocuiește zahărul industrial cu miere de albine

Deosebirea esențială dintre miere și zahărul industrial constă în  conținutul său ridicat în vitamine, săruri minerale, enzime, aminoacizi și acizi organici care își exercită efectul pozitiv prin acțiunea de reglare a funcțiilor importante ale organismului.

 Contraindicații:

Nu administrați copiilor sub 1 an.

Nu adăugați mierea în lichide ce depășesc temperatura de 38 °C pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice.

Persoanele care suferă de diabet trebuie întodeauna să consulte doctorul înainte de a introduce mierea în dieta lor.

 Forma de prezentare: 250 gr., 500 gr.

Parerile clientilor

Excelent!
24.03.2021 16:15, ADRIANA
SUPER BUNA!
Este super buna, are un gust si o culoare care imi aduce aminte de mierea poliflora din Grecia. Culoarea, in particular, imi demonstreaza clar ca are un continut foarte ridicat de polifenoli. Multumesc!
05.01.2021 21:46, Nicu

ZUMZĂIM PE BLOG

Tipuri de miere si beneficiile lor pentru sanatate

Mierea se încadrează în categoria produselor apicole. Pentru cine nu știe ce sunt produsele apicole, sunt substanțele secretate sau produse de către albine prin procesul de culegere, transformare și prelucrare a unor substanțe naturale. Acestea sunt, mai apoi, colectate de om, fie din stup, fie... The post Tipuri de miere si beneficiile lor pentru sanatate first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Rețete de mâncare și deserturi cu miere de albine

Mierea naturală, indiferent de sortiment, prezintă o serie de proprietăți active foarte benefice sanatații noastre. În miere întâlnim antioxidanti, enzime, vitamine, acizi organici si nu doar atât! Nu-i de mirare că mierea este un adevarat aliat al nostru în lupta împotriva multor afecțiuni. Așa că... The post Rețete de mâncare și deserturi cu miere de albine first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Aurul sănătății poartă numele de miere

“Caută. Nici albina nu găsește miere în fiecare floare.” Valeriu Butulescu Citatul autorului român este un start bun pentru acest articol, al cărui rol este dublu: pe de o parte, dorim să îți facem cunoscute cele mai importante proprietăți ale mierii de albine, iar pe... The post Aurul sănătății poartă numele de miere first appeared on Zumzet - blog sustinut de Albeena.

Mai multe articole din blog