PRODUSELE NOASTRE

lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

  • SKU :

  • Gramaj : .

Adaugă în coș

Mierea de salcâm de la Albeena este o miere pură, neprocesată chimic sau termic. Are gust delicat de flori, culoare limpede și un conținut ridicat de fructoză, datorită căruia cristalizează greu. Mierea este obținută din nectarul florilor de salcâm alb din zone nepoluate ale Transilvaniei și are proprietăți curative deosebite.

Bogată în substanțe nutritive, mierea de salcâm de la Albeena este un susbtitut natural pentru zahărul procesat și îndulcitorii artificiali, nu schimbă gustul și aroma băuturilor și este ușor asimilată de organism.

Compoziție

Miere crudă de salcâm, 100% naturală, așa cum a fost extrasă din stup. Nu conține urme de pesticide, antibiotice, spori de mucegai sau alte impurități.

Recomandări

  • energizant și tonic general natural
  • are rol antiinflamator în afecțiunile respiratorii
  • ameliorează stările de stres, oboseală și insomnie
  • stimulează imunitatea și accelerează metabolismul lent
  • calmează tusea și favorizează expectorația
  • întreține sănătatea inimii și a sistemului digestiv
  • indicată în perioadele de efort fizic și intelectual deosebit

Ce proprietăți apiterapeutice are

Mierea crudă de salcâm este un aliment viu, cu un conținut mare de  zaharuri naturale, pe care organismul le asimilează direct și care furnizează rapid energie pentru celulele vii. De asemenea, este bogată în compexul de vitamine B, vitaminele C și A, enzime, proteine și carbohidrați – acest mix de nutrienți combate surmenajul psihic și neurastenia, asigură un somn odihnitor și revitalizează organismul. Este o sursă bună de antioxidanți și minerale, dar și un puternic antibiotic natural, datorită conținutului ridicat de propolis.

Conține mai multă fructoză decât alte tipuri de miere, datorită căreia are un efect antiseptic accentuat, care calmează tusea și aciditatea gastrică.  Mierea este un remediu eficient pentru lipsa poftei de mâncare a copiilor și asigură dezvoltarea armonioasă a acestora. 

Cum se administrează

Se consumă ca atare, ca îndulcitor pentru ceai, lapte, limonadă etc., în dulciuri sau extern, în măști de înfrumusețare și aplicată pe arsuri, pentru grăbirea vindecării acestora.

Nu se administrează copiilor sub 1 an.

Nu adăuga mierea în lichide cu temperaturi ce depășesc 35-40 °C pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice.

Consultă un medic înainte de a introduce mierea în alimentația ta dacă suferi de diabet.

Păstrează mierea la loc răcoros, ferit de lumină și căldură.

Forma de prezentare

Borcane de sticle de 250 gr. sau 500 gr.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'GROUP BY magazin_produse.pid' at line 1