PRODUSELE NOASTRE

Propolis - solutie apoasa fara alcool 30 ml

31.65 lei
Livrare gratuita pentru comenzi > 150 lei.

15 lei = cost livrare pentru comenzi < 150 lei.

 • SKU :6425281000459

 • Gramaj :30 ml.

Adaugă în coș

Soluția apoasă de propolis de la ALBeeNA concentrează esența și toate beneficiile terapeutice ale propolisului, într-o formulă ideală pentru întreaga familie. Menține sănătatea căilor respiratorii, a cavității bucale și a pielii, are puternice proprietăți antiseptice, antivirale și regenerative.

Este un produs apicol 100% natural, fabricat la rece, cu toate principiile active ale propolisului intacte. Propolis soluție apoasă nu conține alcool, conservanți sau coloranți astfel încât este ușor asimilată de organism, fără efecte iritante și poate fi consumată de copii, vârstnici și persoane cu probleme hepatice.

Pentru ce se recomandă:

 • protejează căile respiratorii, reduce riscul de contaminare bacteriană
 • previne și tratează virozele, bronșitele, stările gripale și febrile
 • dezinfectează cavitatea bucală și împrospătează respirația
 • fortifică sistemul imunitar și crește rezistența împotriva bolilor
 • tratează aftele și herpesul, reface țesuturile afectate de răni, înțepături și arsuri
 • adjuvant în afecțiuni renale, hepatice, cardiovasculare, boli infecțioase

Cum acționează?

 • are efect antibacterian, antimicrobian și antialergic
 • cicatrizează și stimulează producția de colagen
 • eficient ca antioxidant și antiinflamator, în special la nivelul sinusurilor
 • stimulează procesele de regenerare ale organismului


Ce ingrediente conţine?
Propolis concentrat – 30,2%, apă purificată – 69,8%.

Ce proprietăți are propolisul?

Propolisul este produsul apicol cel mai eficient din punct de vedere medical și unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Are o compoziție chimică complexă, bogată în flavonoizi, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale, balsamuri și taninuri, cu beneficii multiple pentru sănătate. Toate aceste substanțe îi conferă propolisului puternice efecte antivirale, antioxidante, și anestezice (de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei). De asemenea, propolisul este un bun cicatrizant și regenerativ epitelial, imunostimulator și antimicotic.

Propolisul este un bun analgezic și antiseptic și are efecte imunostimulente, antiinfecțioase, antivirale și antimicrobiene pronunțate – activitatea sa antimicrobiană a fost analizată pe culturile a 80 de microorganisme, printre care streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans. Stimulează buna funcționare a organismului, în general și poate fi folosit pe termen lung, fără efecte secundare.

Cum se administrează soluția apoasă de propolis?

Poate fi utilizată atât intern, cât și extern, în cure de 3-4 săptămâni sau la nevoie.

În cazul administrării orale, se recomandă câte 30 picături de 2-3 ori pe zi pentru adulți, consumate ca atare sau diluate în miere de albine, apă sau ceai. Pentru copiii de peste 7 ani, se administrează câte 1 picătură/kg corp pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru uz extern, aplicați soluția apoasă de propolis pe comprese sau local pe piele. Pentru spălături și gargarisme este recomandat ca soluția să fie diluată în apă fiartă și răcită, în proporție de 1:5.

Contraindicată copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la propolis și alte produse apicole.

Păstrați soluția apoasă de propolis la temperatura camerei, la loc ferit de umiditate şi de lumina directă a soarelui. Nu lăsați la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare: Flacon de sticlă brună de 30ml.

Produse apicole din aceeasi gama

Parerile clientilor

ZUMZĂIM PE BLOG

Mai multe articole din blog